Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagmiddag loopsters,


Zaterdag 15 december starten we om 15.00 uur bij Ciska Koene

Verslag van zaterdag 8 december,


Het was lang onduidelijk hoeveel wandelaars en hardlopers er vanmiddag zouden komen.
Er bleek een groot van ons aantal mee te willen doen aan ‘De Scheveningen Light Walk’. Uiteindelijk bleek hij te zijn ‘afgeblazen’ omdat er te veel wind stond…
Gelukkig meldde de gastvrouw dat háár loop met koffie én appelgebak met slagroom wel doorging! Dat leverde dus wel 15 wandelaars en hardlopers op.
Ondanks dat het in huis zowaar kippenhok leek kon Cisca toch even een stil moment vinden om het ‘lang zal zij leven’ in te zetten. Dit ter ere van de gastvrouw die jarig was geweest (?) Het leek niet alleen een kippenhok, het gesprek ging er ook over. Nieuwe kippen waren er vanmiddag gehaald (Cochin kippen) en er was een haan bij ‘op zicht’ of liever ‘op horens’. Als hij te vroeg kraait wordt hij terug gebracht. Zonder zijn dames…..
Paul vraagt of iedereen de datum van het weekend weg (5 ,6 en 7 april) in zijn agenda heeft gezet. En volgende week starten we bij Cisca Koene, Ambachtsweg 76.

afbeelding

Eindelijk was het zover..... het feest van Hans en Clarisse.


De uitnodiging met cryptische omschrijvingen als Kade 23 waarnaar achteraf mensen half Wateringen afgezocht hebben waar dit zou kunnen zijn?! En hoe zat het nou met die loopplank ging die nou echt omhoog om 19.00 uur? Uiteindelijk heeft iedereen de feestlocatie toch gevonden. Wij hebben om 17.00 uur verzameld bij Jos en Petra om het lied te oefen onder leiding en gemaakt door Nico (top Nico) en bijgestaan door de gitaristen Marco en Sjeek en niet te vergeten Gerda met haar bellen 1,2,3, super gedaan allemaal. Op naar de Feestlocatie aan Kade 23, daar stond het bruidspaar in stijl al klaar om ons te ontvangen en werden wij ingescheept en kreeg ik de coördinaten 8-5-11. Toen gezellig aan de borrel totdat Hans iedereen ging voorstellen. Helaas hebben zij de gastenlijst wat in moeten korten anders was deze boot vast gezonken dus wij boften dat we niet van de gastenlijst zijn geschrapt.
Ook heeft Hans het hele thema uitgelegd en daarna mochten wij aan boord voor het Kapteins diner. Ik ging eerst naar tafel 8 voor het voorgerecht daarna naar tafel 5 voor het vleesplankje daarna naar tafel 11 voor de pastamaaltijd en het uitgebreide toetjesbuffet. Het was lekker en gezellig en leuk verzonnen want zo zat je elke keer weer bij iemand anders aan tafel met weer een ander praatje. Ik heb kennis gemaakt met iemand van de zeilclub die achteraf blijkt na veel uithoren van mij Ha,ha een zoon te hebben met een aparte naam die ik meer gehoord had van onze zoon. Blijkt dat ie met onze zoon op fietsvakanties is geweest. Zo zie je maar weer ons kent ons. Tussen de gangen door werd er ook een quiz gespeeld via je mobiel. Het waren vragen over Hans en Clarisse o.a
waar hebben Hans en Clarisse elkaar ontmoet?
Antwoord: bij de waterpolo.
Hoe jong was Clarisse toen ze voor het eerst met Hans op vakantie ging?
Antwoord 17 jaar.
Zo zijn we weer van alles te weten gekomen over dit stel. Je raad nooit wie er de Quiz won natuurlijk Hans Ha,ha ja als hij deze vragen niet wist dan klopt er toch iets niet toch?
Ook hebben wij, de loopgroep, een leuk lied gezongen en heeft Paul namens ons allemaal een cadeaubon van de Hoftramm overhandigd. Later werd door Caroline een mooie blauwe zeilboot gegeven als symbool voor een gezellig weekend 'droogvallen op het Wad' waar Caroline geld voor ingezameld had en Pauls Loopgroepen daar ook nog een hele mooie bijdrage aan heeft geleverd. Het was een gezellige boel op de boot. Het lied van de wandelvriendinnen van Clarisse en het lied van Iris maakten het feest compleet. Ik ben nog op de foto gegaan samen met Jan en Peet, gemaakt in het douchehok aldaar. Zo kwam er weer een eind aan de nazit en zijn wij via kade 23 weer naar huis vertrokken. Hans en Clarisse namens ons allemaal nog heel veel gezonde en mooi jaren samen en met jullie leuke gezin, groet Ciska.

SUPER leuk!
We hebben genoten!
We zijn 3 dagen in touw geweest.
Het was heerlijk om te doen.
Alles is weer opgeruimd. Kids zijn met overvolle auto's met spullen terug naar Amsterdam.
De zeilen liggen weer op zolder.
Alle verhuur spullen staan klaar om op te halen.
Hans heeft zijn kapiteins pak ingeleverd. ;-))
We gaan nagenieten van een mooi weekend.
Met z'n allen kunnen we er wat van: 60 flessen wijn leeg ge....... 4 kratten pils. 10 flessen SPA rood en 10 pakken Sap.
Het was heel leuk..... allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid.
Wij zijn erg trots op zo veel lieve vrienden, en familie! Clarisse  

 

afbeelding
afbeelding
© 2018