Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagmiddag loopsters,


Zaterdag 23 februari 2019 starten we om 15.00 uur bij Diana

Verslag van zaterdag 16 februari 2019


Wat een grote opkomst aan de Ambachtsweg! We vertrokken op het nippertje met 5 hardlopers en 11 wandelaars in een grote optocht naar het Uithofgebied. Het was schitterend weer voor een mooie wandeling in het mooie groene Uithof gebied. Er zijn nieuwe crossroutes aangelegd wat voor een van ons toch wel dubbel is... je mag wel crossen door de bossen maar je hond loslaten lopen ho maar ;-(( Het voelt voor haar nog steeds heel onrechtvaardig om daar een bekeuringen voor te krijgen en dat is natuurlijk ook zo. Ook zagen wij een hele mooie witte buffel of was het een koe met grote hoorns? Volgens een klein meisje stond er een koe in de wei ;-))
Na een heerlijke wandeling van ruim een uur gingen we weer op weg naar de koffie en daar had de gastheer het wel druk mee met zo'n grote club. Kopje voor kopje werd er voor iedereen gezorgd want de gastvrouw heeft geen grote koffiezet apparaat meer uiteindelijk het kwam allemaal goed en kregen we een lekker bakkie met kokoskoek en mergpijpjes.
Het was een gezellige drukke boel ook al was de groep uit gemak even in tweeën gesplitst. Paul had nog een mededeling over een AED en reanimatiecursus die we kunnen volgen meer info volgt nog via Paul. Ook zijn de voorbereidingen voor ons gezellig weekendje weg in gang gebracht hier word binnenkort nog een bijdrage voor gevraagd. Mirjam kwam nog even met Paul binnen lopen, het gaat gelukkig steeds beter met Paul. Zijn brace mag 's nachts af wat nog wel vreemd is en niet helemaal mee valt maar zal best even wennen zijn en zo gaat het gelukkig steeds beter met Paul, fijn hoor. Al met al was het weer een hele gezellige zaterdagmiddag. Tot volgende week bij Diana

Met vier hardlopers: Magret, Wilma, Dineke en Mariëtte zijn we naar de Uithofpoldergelopen. Daar diverse heuveltjes en loopoefeningen gedaan en zolang mogelijk in de zon blijven lopen was het motto. Via de Erasmusweg het paadje in de zon achter de bomen kwamen we aan 8.3 km met versnellingen (het onderstaande app-je gaf 7,51 km. aan, is iets later aan gezet). Goed gedaan dames.

afbeelding  

 

afbeelding
afbeelding
© 2018