Pauls Loopgroepen

Hallo zaterdag loopsters,


Zaterdag 16 december starten we om 15.00 uur bij de jarige Paul

Verslag van zaterdag 9 december,


We verzamelden vandaag Bij Thea ons nieuwe lid met 3 hardlopers, 5 (later 6) wandelaars en ééntje kwam later op de thee. Het was gelukkig droog, koud maar goed wandelweer. Op weg naar de Uithof bleek het “tunneltje” op de Poeldijkseweg wederom blank te staan waar Mariëtte direct melding van maakte aan de gemeente. Lang leve de smartphone ;-)).
Ik fiets daar inderdaad vaak langs met de benen omhoog in de hoop droog over te komen.
Bij de Uithof aangekomen pikten we Lisette op. Ze was wat laat denk ik en had haar auto daar geparkeerd. Gezellig kletsend zijn we 2 aan 2 het Uithof gebied rondgewandeld. Door verschillende tempo’s, maar dankzij het stofzuigen bleven we bij elkaar. Af en toe namen er een paar een klein ommetje door de bosjes of een ander paadje. De hardlopers hebben we dit keer niet gespot onderweg, …..tenminste ik niet. Gelukkig troffen we elkaar weer bij Thea thuis. Alwaar Mirjam precies op dat moment met haar mooie kerststuk, welke we nog even konden bewonderen, aankwam voor de thee. Thea had alles goed voorbereid en voor elkaar. Koffie Thee en zelfgebakken kokoskoek.
Zaterdag is onze Paul jarig. Natuurlijk heeft hij dan toch ook nog tijd voor zijn meisjes. Daar maakt hij gewoon tijd voor, al 25 jaar. Er is zelfs gesproken over het aankopen van een groot pand waarin wij later met zijn allen kunnen wonen zodat we voor elkaar kunnen zorgen. Hoewel we het er niet allemaal over eens waren of we de alle partners zover zouden kunnen krijgen. Enfin zover is het gelukkig nog lang niet. Volgende week is het dus bij onze jarige Paul in Kwintsheul.


De Bonte Haas loop is op zondag 17 december 2017 en zondag 14 januari 2018


afbeelding
afbeelding
© 2017