Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagmiddag loopsters,


Zaterdag 22 september starten we om 15.00 uur bij Mirjam

Verslag van donderdag 15 september,


In de ochtend kregen we van de gastvrouw een berichtje dat het in Honselersdijk prima weer was om te wandelen en te lopen....
Om verschillende redenen konden er diverse van ons er niet (bijtijds) zijn. Uiteindelijk kon Paul starten met 5 wandelaars en 2 loopsters.
De 2 appeltaarten die klaar stonden riepen ons al toe: 'eet mij, eet mij' maar nee er moest wel eerst inspanning geleverd worden ;-)).
We liepen richting de bloemenveiling waar nog hard aan de weg gewerkt werd. De wandelaars kregen van Paul daarom de instructie om niet links maar rechts af te slaan zodat zij niet door het zand en langs het asfalteren hoeven te lopen. De wandelaars hebben door een mooi en verrassend gedeelte van Honselersdijk gelopen hoorden we tijdens de koffie. Al zijn het, dankzij de opbreking, wel een paar dezelfde rondjes geworden. De lopers hebben diverse versnellinkjes en oefeningen gedaan en kwamen in de Wollebrand en op het wielerparcours uit.
Ruim op tijd waren de lopers terug, zij konden alvast genieten van het mooie weer op het terras. Tijdens de koffie werden we op de hoogte gebracht van de avonduren die er in deze buurt te beleven valt. Brandweer- en politieauto moeten nog wel eens opgetrommeld worden en de buurjongen die een paar jaar heeft moeten 'brommen' is weer terug. Een fiets werd van de week, om welke reden dan ook, tot in de naaf bekeken. En zo is het nooit saai in deze buurt.
Diana kwam nog even koffiedrinken en zij vertelde dat we bij haar Hara spulletjes kunnen bestellen (op haar persoonlijke app). Verder gaan we as zaterdag de verjaardag van Mirjam vieren, daarom starten we bij haar in Wateringen. Wel gaan we eerst lopen natuurlijk.

afbeelding
afbeelding
© 2018