Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdag loopsters,


Zaterdagochtend 24 februari gaan we wandelen in Schipluiden.
Start is om half 10 en hij duurt ongeveer 2 uur (8km). Hij gaat oa over het Voddijkpad en dwars door de weilanden. Deelname kost 7,50 euro en de gehele opbrengst is voor de belevingstuin van dit verzorgingshuis. Na afloop krijgt iedereen een kop erwtensoep.

Verslag van Zaterdag 17 februari,

Zaterdagmiddag, de opkomst was prima 4 hardloopsters 8 wandelaars en 2 koffie drinksters.
Wij gingen met 4 hardloopsters van start via de Bovendijk naar het Waterpark daar deden wij wat oefeningen en een rondje Waterpark, tijdens dit rondje ook nog knie heffen, hakken billen en huppelen eerst laag huppelen daarna hoog huppelen. Het huppelen zat er goed in en hebben dat tijdens onze loop herhaald, wat dan wel weer een leuke reactie op leverde. Al hardlopend naar kinderboerderij op den Dijk zo naar het Oosteinde, aan de overkant door het park naar de Kwaklaan. Hier rechtsaf richting Noord weg daar linksaf richting Velo op de rotonde de wijk in gehold en gehuppeld, zo naar de PC hoofdstraat van Wateringen en van daar door de Beemd naar de Muscaat. Zo meiden lekker gelopen met een heerlijk zonnetje.
Toen was er de koffie en thee en hebben wij alle nieuwtjes even door genomen, wat ik er van mee heb gekregen ging het vooral over feesten. Een familie heeft zelfs twee mooie feesten op een dag, en een van ons heeft binnenkort een oude jaar feest ja dat vroeg om meer info zoals met oliebollen en vuurwerk, waarop een van ons reageerde dat zij al haar vuurwerk door ziekte niet heeft kunnen afsteken en de vuurpijlen en 1000 klappers nog onder haar bed heb liggen. Dus ja 1en1 is twee de combi was gauw gemaakt. Dan de zangeressen onder ons wie altijd gedacht heeft dat zingen ontspanning is, blijkt toch anders te zijn met een dirigente die de lat hoog heeft liggen. Dan de komende zaterdag is er een wandeling in Schipluiden. Allemaal een fijne week en tot zaterdag.

We zijn met de wandelgroep, Mariette, Lenie, Gerda, Mirjam, Thea, Ciska en ook Lizet, naar de Bovendijk gelopen en rechtdoor overgestoken naar het fietspad richting tramlijn 16 en 17 bij de Middenweg. Zoveel mogelijk in het zonnetje lopen was de doelstelling en daardoor staken we vaak over van links naar rechts om in de zon te lopen, rondje om de Makro en daar deed de kopgroep nog een extra lus om de KFC heen en via de Athene singel in het zonnetje weer terug naar de Bovendijk, de kopgroep zag dat Ciska controle kreeg en later zelfs nog een keer door haar zoon Stefan met vrouw en hond. Ik weet nu dat ze tot veel in staat is zelf honden uitlaat service.
Vanaf de Bovendijk een klein stukje tot aan de koffie en daar is besproken as zaterdag de wandeling in Schipluiden. Ook besproken dat er twee data zijn voor het Hofftram diner, en dat we een uitnodiging krijgen voor een strand feest op 30-06, en 24-03 een high tea, en 7 april en walking diner, wat komt er nog meer bijā€¦.. dit jaar??? Nu ben ik geveld door de griep. Groetjes Paul


afbeelding
afbeelding
© 2017