Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagmiddag loopsters,


Zaterdag 17 november starten we om 15.00 uur bij Petra

Verslag van zaterdag 10 november,


Regen, de verwachting was dat deze nattigheid nog wel even zou aanhouden. Dan moet je jezelf toch wel even over een drempel zetten. Natuurlijk ben ik wel gegaan en dat was maar goed ook!
Punt 1: we hebben heerlijk gelopen,
punt 2: na een natte start werd het droog,
punt 3: het was weer erg gezellig.
Een goede meid is op alles voorbereid en dat klopte ook vandaag...
zadeldekje van het zadel anders word ie nat ;-)),
bril bleef achter, we liepen op gevoel,
paraplu en poncho voor de wandelaars.
Een van de wandelaars was in staat om naar huis te gaan, ze had echt geen zin om in deze regenbui te gaan wandelen inX%#@!
Uiteindelijk zijn er 2 van de wandelaars richting de Tuinen (winkels) gelopen en hebben zij oa de nieuwe Action van binnen bekeken. Tijdens onze rek en strekoefeningen zagen we tot onze verbazing een oplaadpunt aan een deur gemonteerd, van deze handvat hebben we dankbaar gebruik gemaakt. Tenslotte vervolgden we 'volgeladen' onze weg. Ons doel was het Prinsenbos en daar liepen we de overige wandelaars tegen het lijf. Nadat we elkaar voor de 2e keer gepasseerd waren hebben wij de kuierlatten genomen en zijn we met een omweg naar de koffie gelopen.
We hebben genoten van de koffie maar ook van het uitzicht op de tuin met z'n herfstkleuren en het mooie bloemstuk die er op tafel stond! Verder hebben we gehoord hoe fijn het is om een cruise te maken en hebben we gelachen om allerlei verhalen maar daar moet je dan bij geweest zijn.
Of de tranen die we uit onze ogen moesten vegen nou kwamen van het lachen, van de hete pepers of van het mooie gesprek vlak voordat we naar huis gingen, het was ok. Deze middag was in elk geval weer fijn met elkaar en we kunnen er weer een week op teren. Afgesproken is dat we as zaterdag starten aan het Perenpad.

afbeelding


afbeelding
afbeelding
© 2018