Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdag loopsters,


Hierbij nodig ik je uit voor een High Tea bij ”De Hooiberg” in ’t Woudt! Op zaterdag 24 maart 2018, omstreeks 14:00 uur wordt de thee geserveerd en om 17:00 uur zal die vast wel op zijn was getekend G.S. Hoe we naar de locatie toe gaan horen we nog wel.

Verslag van Zaterdag 17 maart,

De wandeltocht Eva Demaya 2018: het was niet echt het weer waarvan je zegt "laten we eens lekker gaan wandelen" maar we hadden ons voorgenomen dat we bij "normaal", maar in ieder geval droog, weer zouden gaan lopen dus dat zijn we ook gaan doen......En met "we" bedoel ik dan Jaenette & Nico (met de 2 viervoeters), Dorothy & Sjeek en Mariëtte & Nico.
Gelukkig "kwam er niets tussen" en er waren er ook geen negatieve loopadviezen dan wel regenboogcodes afgegeven! Er stond wel een lekker fris windje bij een dito temperatuurtje maar dat mocht de pret niet drukken!
Er werd gekozen voor de 12 kilometer waarbij de halverwege getrakteerd werden op 'n koek en 'n kop koffie (met dank aan sponsor Sjeek). Aan 't eind nog 'n lusje gemaakt om aan de 12 km te komen en om 't mooi af te ronden kwamen we rond 12 uur aan bij de finish. Kortom, we hebben 't droog gehouden en ook geweldige noten, ik bedoel, geweldig genoten. Nico, zeg maar

afbeelding
afbeelding
© 2017