Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 13 december starten we om 20.15 uur bij Jos

verslag van woensdag 6 december,


Na het gezellige etentje vorige week bij de Witte in De Lier was het vandaag weer lopen en Nordicken als vanouds. We vertrokken bij Jan (vdK) vandaan met 6 hardlopers en 1 nordicker. Het is niet voor het eerst dat Jan (vdK) alleen loopt. De oorzaak was onder andere dat Andre af moest melden vanwege een cursus, Goos op vakantie is en Jos een werveltje dwars had zitten. De 6 lopers gingen na wat squads voortvarend van start. Na een kleine 2 km gaf Hans (vdZ) aan dat hij af ging haken (het liep wat minder) en terug naar huis zou lopen. De overige gingen verder met de gebruikelijke versnellingen, kort, lang, rustig en ook hevig.
Tijdens de rustige perioden werd er ook tijd genomen om serieuze zaken te bespreken. Uiteindelijk kwamen we moe maar voldaan weer terug aan de Bovendijk. Daar vormden Jos en Hans (vA) de koffiedrink-aanhaak-groep, gezellig!
Het google momentje deze week ging over de verkeersborden aan de Ambachtsweg. Die blijken daar verschillende kleuren te hebben, wat overigens niets te maken heeft met de zwarte Pieten discussie. Ook werd vermeld dat we allemaal de groeten moeten hebben van Jan Zuyderwijk. Jan kamp momenteel met een pijnlijke en hardnekkige keelontsteking. We hopen voor Jan dat dit snel weer over is, beterschap Jan! Nadat er gevraagd werd bij wie het volgende week zou zijn, werden er een 4-tal vingers geteld. Jos heeft de eerste (en oudste) rechten, dus volgende week lopen we weer aan het Perenpad bij Jos. Tot dan!

De Bonte Haas loop is op zondag 17 december2017 en zondag 14 januari 2018

afbeelding
afbeelding
© 2017