Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 21 november starten we om 20.15 uur bij Peet

Verslag van woensdag 14 november,


Het lopen was vanavond aan het Perenpad bij Jos.
Gezien het weer zou het best wel eens druk kunnen worden. Bij aanvang 7 hardlopers en 3 stokkers, een tiental!
Vanuit de voordeur gingen we op aanwijzing van Jan Zuyderwijk linksaf. Dat bleek achteraf echt een goede keus te zijn. Aan het eind van het Perenpad kwam Marco namelijk nog aanrijden. Zo waren we plots met 8 lopers. Jan had echt over een ronde nagedacht want hij liep zelfverzekerd door de wijk met een stevige begintempo. Zo kwamen we weer eens langs de Dorpskade uit, waar we even rekten en strekten. Het vervolg liep naar de(het) Bonte Haas om over de brug naar de Zwetkade Noord te gaan lopen.
Sjaak gaf aan dat er deze week wat minder energie in het lijf zat en ging samen met Rene een eigen ronde lopen. Sjaak, sterkte in deze verdrietige tijden.
Wij zijn langs de scheepswerf richting 't Woudt gelopen, maar dan wel halverwege naar links over het Meerpad. Daar ging het tempo echt omhoog gedurende het 1,5 km durende end. We verzamelden weer en trokken via de Zwetkade Zuid weer richting de Bonte Haas. Jan zou Jan niet zijn als hij vandaar ook niet een mooi stukje bedacht had. Marco en Hasso vonden dat wat te ver om en besloten ook voor zichzelf te beginnen. Zij rechtdoor over de Dorpskade, wij rechtsaf weer richting Den Hoorn om uiteindelijk onder de Wippolderlaan weer richting Wateringen te lopen. Ook dat stuk ging in een straf tempo en even leek het erop dat we nog verder zouden opsplitsen. Dat is echter niet gebeurd en geheel zoals het hoort kwamen we tegelijk met Marco en Hasso op het Perenpad uit.
Wij liepen het rondje zo snel dat we uiteindelijk maar 58 minuten gelopen hebben. Afstand 8,4 kilometer, ook best. De Stokkers waren juist wat later en de meeste hardlopers hadden de heerlijke taart dan ook al achter de kiezen.
Andre gaf aan dat de 19e December het uit eten wordt. Andre houdt de plaats van handelen nog even geheim. Na wat moppen en muzikale feitjes gaf Peter aan dat het volgende week aan het Pallekse Poetje zou kunnen zijn, mits er geen andere evenementen op het programma staan. Dat gaat hij nog laten weten aan de schrijver dezes. Nu zie hij heeft woord gehouden:

afbeelding

Zie je volgende week in Poeldijk!

afbeelding
afbeelding
© 2018