Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 15 augustus starten we om 20.15 uur bij Andre in Vlaardingen

Verslag van woensdag 8 augustus 2018,


Het was een grote opkomst vanavond. Maar liefst 9 hardlopers en 1 Nordikker. De meeste Nordikkers zijn momenteel met vakantie dus Andre heeft op eigen tempo een eigen ronde gemaakt. Om hard te lopen was het weer goed. Beter dan de afgelopen dagen die toch eigenlijk te warm waren om een beetje hard te lopen.
Via de Kipstraat naar een stukje (kunst)grasveld om de nodige oefeningen te doen. De schuine buikspieren werden geoefend en ja ook opdrukken kwam weer een keer aan de orde. We liepen verder via de Hoenderparklaan ;-)) en togen naar de Lange Wateringkade. Voor het eerst zijn we de brug opgegaan bij Sjors Janszen. Het is daar een fantastisch geasfalteerd pad geworden. Al versnellend kwamen we bij de molen aan. Die draaide fantastisch in het zonnetje en er werd aan bezoekers uitgelegd hoe eea werkt. Wij versnelde door tot aan de Woudse weg. Daar keerden we om, om ongeveer dezelfde weg weer terug te gaan. Dit keer meer op eigen tempo. We hadden daarbij de zon tegen, maar dat is eigenlijk helemaal top. Via de Hoge beer liepen we weer richting Kwintsheul. Al met al een 10-tal minuten langer dan we normaal doen.
Andre en Hans (die halverwege ge-switched was) zaten al een klein kwartiertje aan de koffie. Paul zette een grote schaal met gigantisch lekkere watermeloen op tafel en daar werd direct op aangevallen. Heerlijk fris. Tijdens de koffie en thee werden vakantieverhalen, vakantieplannen en toekomstige werkzaamheden in het buitenland (Rinus gaat naar Myanmar) besproken. Andre vond het een goed idee om volgende week weer naar Vlaardingen te komen omdat het nu 's avonds nog een beetje licht is. Eigenlijk was iedereen het daarmee eens. Dus we gaan elkaar volgende week zien in Vlaardingen. Tot dan!afbeelding
afbeelding
© 2018