Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 16 januari 2019 starten we bij Jan vd Kn.

Verslag van woensdag 9 januari 2019,


De start was al een beetje wennen. Ik kwam bij Jan Z. om Jan en Peter op te halen. Peet was echter te verstaan gegeven door Jan dat hij vandaag niet kon meerijden en dat hij na het hardlopen maar direct naar huis moest gaan. Hij zou wel snappen waarom en hij moest maar niets tegen Wilma zeggen. Toevallig kwamen we tegelijk met Peter aan in Wateringen. Het was nog voor dat we vertrokken al een beetje druk. Lekkere opkomst en fris weer waren de voorboden voor een perfect avondje hardlopen.
Via het centrum van Wateringen en het industrie terrein zijn we richting de Bonte Haas getogen. Onderweg natuurlijk nog gerekt en gestrekt. De versnellingen waren van kort en snel tot lang en snel. Koude voeten en vingers hadden al lang plaats gemaakt voor een zwetend voorhoofd.
Eenmaal weer aan de van Gochstraat aangekomen werd Peet aangeboden om toch nog een bakkie te nemen met een heerlijke tompouce. Dat hoef je tegen Peet maar een keer te zeggen. Vervolgens werd Peter onder lichte druk bewogen om huiswaarts te keren. Desiree hield hem aan de deur nog een hele tijd aan de praat maar uiteindelijk kon Goos z’n creatie laten zien. Een fantastisch rock en roll lied. De eerste keer lukte het zingen al heel aardig. De tweede keer konden we zeggen dat het er aardig in zat. De vrouwen hebben helemaal niet geoefend dus dat wordt misschien nog een dingetje. Paul had voor Goos nog een fles wijn meegenomen om hem te bedanken voor weer een puike creatie. Goeie actie Paul. Volgende week is het lopen bij Jan aan de Bovendijk maar we gaan elkaar eerst nog Rock en Rollend zien in de Paardestal bij Peter en Wilma!
Ps: van wie zijn de handschoenen die bij Renee zijn blijven liggen?

Donderdag 10 januari hadden wij een feest van Peet en Wilma in de Paardenstal in Schipluiden

De loopgroep heeft centjes aangeboden voor het kopen van een makkelijke moestuin

afbeelding

Het (meesterlijk) lied door Nico geschreven, gezongen door Pauls Hardloopgroepen en vastgelegd door Desiree staat op het volgend Youtube filmpje

afbeelding

 

afbeelding
afbeelding
© 2018