Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 27 juni starten we om 20.15 uur bij Andre in Vlaardingen

Verslag van woensdag 20 juni 2018,


We vertrokken vanaf het Poeluksepad bij Peet met 7 lopers en 3 stokkers. Gastvrouw Wilma klom nog even snel op de fiets om wat lekkernijen op te halen voor straks bij de koffie en thee. De weersomstandigheden voelden, wat mij persoonlijk betreft wat lamlendig aan, wij hadden dan ook geen al te hoog tempo, al deed de dame van een of ander programma op de telefoon van Andre voorkomen of wij snelheden liepen waarvan je alleen maar kunt dromen, nou zijn we soms wel snel, maar 8,7 km per uur …….. we kwamen tot de conclusie dat Andre er verstandig aan doet zijn telefoon na tig jaren trouwe dienst maar eens te vervangen.
Waar en hoe hard de hardlopers het er vanaf gebracht hebben is niet bekend gemaakt, hoorde van koffiebuurman Sjaak iets over lange versnellingen, en dat doet vermoeden dat dat Paul de mannen flink had laten werken. Jan Z liep deze editie zonder pet, maar wel met stralend witte sokken, je weet er niks aan, maar toch.
Terug na het lopen werd de koffie en de thee genuttigd in de gezellige kas, en met uitzicht op de altijd fraaie en zeer goed onderhouden tuin, zeg maar gerust park, fantastisch.
Aan de koffie en thee vertelden Peet en Wilma een bijzonder verzoek te hebben ontvangen, de wens van de naasten van een overleden natuurliefhebster is om een afscheidsplechtigheid te mogen vieren in hun tuin, hetgeen dan ook gaat plaatsvinden, niet alledaags maar wel heel mooi.
Er werd ook nog even kort over het wereldkampioenschap voetbal in Rusland gesproken, dat wordt wat verschillend beleeft door de kijkers in onze groep. Verder deelde Sjeek nog mee dat ons uitje van 7 juli start op het (kerk)plein om 12.30 voor de kerk in Kwintsheul. Vanaf daar gaan Sjeek, Sjaak en Rinus ons met hun auto naar de plaats van bestemming van deze dag brengen. De plaats van bestemming is nog een goed bewaard geheim, maar dat gaat nog komen. De verwachte terugkomst op de plaats van vertrek wordt ingeschat op rond 21.30. We gaan het allemaal meemaken.
Na rijp overleg is besloten dat volgende week bij Andre wordt gestart –wordt genieten omdat de polder dan zo mooi is – aan de Cederdreef te Vlaardingen. Allen tot dan en daar. Groet, Jos  

afbeelding
afbeelding
© 2018