Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 24 januari 2018 starten we om 20.15 uur bij Jos

Verslag van woensdag 17 januari 2018,

Het waaide en het stormde en 't was ook nog koud maar toch viel de opkomst niet tegen: 4 stokkers en 6 hardlopers, voorwaar geen gering resultaat. En daar had de gastheer niet op gerekend (waarover later meer), temeer daar er om 20.10 uur slechts 3 deelnemers aan de warming-up waren begonnen.....maar in enkele minuten tijds waren we dus met z'n 10-en! De stokkers wilden zo min mogelijk last hebben van de wind dus zochten zij de paden in de luwte op zowel in 't Haagse als in 't Wateringse. Toch was dit niet echt nodig want de wind was uit zichzelf al ietwat gaan liggen om zich de volgende dag in volle omvang te gaan manifesteren (maar dit terzijde).
In hun enthousiasme waren de stokkers iets "over tijd" maar gelukkig was de gastvrouw thuis omdat haar zwemavondje in het water was gevallen door een storing in Zwembad De Schilp zodat de harde lopers toch tijdig konden worden opgevangen.
Mede i.v.m. de aanstaande vakantie van het gastgezin was er qua (appel)taart budgettair ingeslagen maar gelukkig waren er nog verpakte koeken dus niemand hoefde huiswaarts te gaan met een knorrige maag. Wat de hardlopers zoal beleefd hebben zal door de voorganger worden bericht in een aparte bijlage. Oja, en volgende week is de aftrap bij Onze Oudste aan het Perenpad, waarvan akte.

afbeelding
afbeelding
© 2017