Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 20 februari 2019 starten we bij Hasso

Verslag van woensdag 13 februari 2019,


Het was een volle bak bij Jan. Op 2 lopers na was iedereen aanwezig! 8 hardlopers en 5 nordickers, dat maken we maar zelden mee. Felicitaties waren er alom voor de jarigen en voor (nieuwbakken) opa's. Ook ooit vergeten spullen werden aan de rechtmatige eigenaar terugggegeven. Het was dus direct al druk. Het weer was ook top dus alle ingredienten waren aanwezig om er een mooie loop van te maken.
Van de Emmensstraat zijn we via het dorp richting de bloemenveiling gelopen. Lekker fris, lekker relaxed totdat we de ruimte hadden om te versnellen. Een keer of vier/vijf een versnelling van drempel tot drempel. Hier en daar werden er onderlinge wedstrijdjes gehouden wie het eerst bij die drempel zou aankomen. Op naar de Wollebrand.
Ook daar weer eerst wat rustig dribbelen om vervolgens weer helemaal stuk te gaan in een versnelling. Ik denk dat we dat een keer of 10 volgehouden hebben. Eenmaal op de Oostheullaan werd er nog eenmaal een sprint aangegaan om vervolgens via de Molenlaan weer richting de Emmensstraat te gaan. Bij Jan en Jeannet aan de koffie en thee werd er ook deze week weer een luid en duidelijk 'Lang zullen ze leven' gezongen, nu voor Hans, Rinus en Sjaak.
Ajax voetbalde tegen Real en deed dat echt goed. Het is echter uiteindelijk niet helemaal goed uitgepakt.
Volgende week vieren we nogmaals een verjaardag, die van Hasso. Komt allen naar Kwintsheul, gaan we elkaar daar volgende week weer zien!  

afbeelding  

 

afbeelding
afbeelding
© 2018