Pauls Loopgroepen

Hallo zaterdag loopsters,


Zaterdag 17 oktober starten we om 10 uur bij Juliane

Verslag van Zaterdag 10 oktober 2020


Na de regen van vorige week hadden we nu meer geluk met het weer; we hebben vanochtend zelfs het zonnetje zo af en toe door het wolkendek heen zien 'piepen'.
Net als vorige week konden we vandaag starten aan de Colman.
Nu waren er geen 3 maar 15 wandelaars en er waren er met en zonder stokken.
We hadden echt zin in een wandeling wat niet zo vreemd was met dit heerlijk weertje.
Onderweg probeerde Paul ons nog te verleiden tot wat oefeningen aan de (nieuwe) apparaten welk staan aan de rand van het Wateringse veld maar dat vonden wij niet zo'n goed plan ivm met de corona. Je weet gewoon niet waar dit voor ons onzichtbare virus allemaal aan huist en rond vliegt dus we hebben er ons niet aan gewaagd.
We hebben wel wat oefeningen gedaan maar dan op onze eigen manier nml zonder apparaten vast te houden, Diederik Gommers kan trots op ons zijn.
Bij terugkomst van onze wandeling stond er koffie klaar onder een gezellige paraplu, een van de weinige keren dat een paraplu de gezelligheid verhoogd.
Met de koffie en thee in onze handen hebben we een cooling down gedaan, een moeilijkheidsgraad wat ons best goed afging.
Al balancerend op een been met in de ene had 'n beker koffie en in de andere hand een plak koek, hier kan een rondje in de sportschool niet tegen op.
Ondertussen hebben we ook nog ons verhaal gedaan, wij zijn het levende bewijs dat dames meerdere dingen tegelijk kunnen doen.
Van de buurtbewoners mogen we meer komen op zaterdagochtend, zij vonden het wel gezellig is ons verzekerd.
We waren binnen het uur terug en Paul vertelde ons dat we gemiddeld 5,3 km. gelopen hebben.
Niet gek als je bedenkt dat we oa op een modderig paadje gelopen hebben wat natuurlijk niet echt op schiet en ook onder een brug door hebben 'geslopen'.
Afgesproken is dat we as zaterdag starten bij Juliane en Hasso in kwintsheul.

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2020