Pauls Loopgroepen

Hallo zaterdag loopsters,


Zaterdag 3 oktober starten we om 10 uur bij Mariƫtte

Verslag van Zaterdag 26 september 2020


Na regen komt zonneschijn... en zo ging het vanochtend ook.
Maar een klein beetje nat ben ik geworden op weg naar het startadres, de overige 4 dames en 2 heren zijn met auto's gekomen daardoor stonden zij droog aan de start. Uiteindelijk vertrokken we met 8 personen en 2 honden, een van de 8 personen was gekomen om hard te lopen zij heeft haar eigen plan getrokken.
We zijn begonnen met wat rek en strek oefeningen om onze spieren voor te bereiden op de inspanning die er geleverd gaat worden. Na deze inspanning liepen we soepeltjes en in een lekker tempo richting het Prinsenbos en hebben er een rondje gelopen en liepen we via een andere route weer richting het Groen van Prinkstererstraat. Onderweg heeft Paul er een tempo verschil ingebracht en moesten we met onze armen stevig mee bewegen.
De afspraak was als we niet buiten koffie konden drinken we dan gelijk naar huis zouden gaan.
De weergoden waren ons goed gezind, enkele van ons namen de uitnodiging aan om koffie te blijven drinken. We zaten buiten op het terrasje aan het water en zijn verwend met koffie met een plak citroencake gevuld met maanzaad en afgewerkt met roomkaasglazuur (denk ik). Een ding weet ik wel... het was heerlijk.
En zo is deze ochtend anders gelopen dan we verwacht hadden en wat voor weer er voorspeld was, ons weekend kon niet meer stuk.
as Zaterdag starten we aan de andere kant van het Westland nml in Wateringen

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2020