Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagochtend Wandelaars,


Zaterdag 18 mei starten we om 10.00 uur bij Thea

Verslag van Zaterdag 11 mei


Er waren vanochtend diverse afmeldingen maar toch nog 11 dames die Paul op zijn voeten volgden.
Al snel splitste de groep zich op, wij hebben om/bij/in het Wateringseveld gelopen, we hebben genoten van het fris groen en de bermbloemetjes kortom het was prima wandelweer.
Bij de meeste van ons is de zomerkleding weer uit de kasten gekomen, korte broeken aan en de jasjes bleven thuis, lente...wat is het toch een fijne jaargetijde.
Een klein uurtje later en met 5,5 km in onze benen zaten we in (of op) de patio aan de koffie. Nog 2 dames zijn bij de koffie aangeschoven. Het was een gekakel van jewelste, het dak van de patio is waarschijnlijk om deze reden dicht gebleven zo hebben de buren geen geluidoverlast.
IK vond het best spannend om voor een van de mega cactussen te zitten, schoonmoeders stoel noemen ze deze cactus, hier moet je niet te dicht bij komen maar ja... een andere plek was er niet meer over. Paul zocht als laatste een zetel maar ook hij ging niet op schoonmoedersstoel zitten dus bleef deze stoel leeg.
Bij de koffie kregen we heerlijk eigengebakken cake, dikwijls is een compliment lastig om te ontvangen, zelf vind je dat het net wat beter had gekund! Niet mee eens Petra deze waren weer TOP.
as Zaterdag (18 mei) starten we aan de Meibloem maar wel in een andere hoek van Wateringen.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
© 2024