Pauls Loopgroepen

Hallo Donderdagavond loopsters,


Donderdag 13 augustus starten we om 20.00 uur bij Antoinette

Verslag van Donderdag 6 augustus 2020


De dames lieten de gastheer achter, net gepensioneerd en nu had ie het al weer druk maar nu met zorgen voor een natje en droogje voor deze 8 dames.
Aan de tuin rondom het huis is te zien dat deze heer nu meer tijd heeft om er in te werken, de tuin ziet er super goed uit.
De 2 dames die de leiding namen hadden er direct de pas er in, het was flink aanpoten om aan te sluiten en hen bij te benen. Uiteindelijk hebben we een grote ronde gelopen, jammer dat niemand zijn stappenteller of afstandmeter bij zich had maar als ik mag schatten zal de afstand ruim 6 km. geweest zijn.
De stokkers liepen hun eigen tempo en of dit sneller of rustiger is geweest dan dat wij gelopen hebben kunnen alleen zij weten.
Eenmaal terug zat Antoinette ons al op te wachten om te vertellen dat we de volgende keer bij haar kunnen starten.
We hebben buiten op het terras, met voldoende afstand van elkaar, ons eerste dorst gelest met water uit een kan met er in citroen en een kruid uit eigen tuin wat prima smaakte. Daarna heeft de gastheer ons van koffie en thee voorzien met soesjes en chocolade koeken.
Onze stemmen zijn van die volume dat we elkaar, ondanks de anderhalve meter afstand, prima konden verstaan en toch weet ik niet meer wat er allemaal verteld is maar weet wel dat het weer gezellige was en dat we met een voldaan gevoel naar huis zijn gefietst.

afbeelding
afbeelding
© 2020