Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagochtend Wandelaars,

Zaterdag 1 april starten we om 10.00 uur aan de Bovendijk 116 met koffie daarna stappen we allemaal op de fiets. Het verloop van het gezellige uitje houden we nog even geheim. Er zijn al mensen benaderd en bereid om wat te maken.
De tussen stops zijn ook al geregeld. En we beƫindigen dit gezellige uitje om ongeveer 17.00 uur. Wij hopen natuurlijk op mooi en droog weer!

Verslag van zaterdag 25 maart:


Het was even kijken welk huisnummer we ook alweer moesten zijn. Dit keer was het niet te zien aan de fietsen die voor de deur stonden want de meeste dames zijn met elkaar in een (of 2) auto naar Poeldijk gereden. Er waren deze ochtend maar 2 die op de fiets zijn gestapt en dit kwam waarschijnlijk door de harde wind die er stond en al zeker voor de Wateringers want zij hadden de wind tegen. De 2 fietsers mochten hun fiets in de achtertuin plaatsen zodat deze niet om zouden waaien.
Met 8 dames liep Paul de wijk uit, onderweg kwamen we allerlei obstakels tegen. We leipen langs en kruislings door zandbakken, de riolering van Poeldijk was kennelijk aan vernieuwing toe!?
Paul heeft met de route rekening gehouden met de harde wind die er stond... we hebben voor zover het kon in de luwte gelopen.
De route terug naar ons start/koffie adres was ongeveer hetzelfde dan heen alleen hebben we de zandbakken vermeden.
Marco heeft op verzoek van zijn vrouw de koffiepot aangezet dus de pret kon gelijk beginnen. Bij de koffie konden we kiezen uit 2 soorten heerlijke cakes. Volgens mij was de ene een rijk gevulde cakes met oa banaan, worteltjes en nog veel meer ingrediƫnten voor zover ik hoorde.
De andere cake heeft de bakker gebakken en deze was ook super lekker.
Paul (en Gerda) kregen de uitnodiging aangeboden voor het dagje uit van as zaterdag 1 apri. We gaan elkaar om 10 uur aan de Bovendijk zien en dan komen we allemaal op de fiets.
Er is van alles georganiseerd alleen het weer konden zij niet bestellen maar dat zal ook best wel goed komen ;-))

Kaartje van zaterdag 25 maart:

afbeelding 

afbeelding
afbeelding
© 2023