Pauls Loopgroepen

Hallo Donderdagavond loopsters,


Donderdag 18 juli starten we om 20.00 uur bij Jeannette
Afgelopen zondag (14 juli) mochten ook diverse van ons (partners van de mannenlopers) deelnemen aan de 1e lustrumloop van René zie hier een verslag over deze loop

Verslag van donderdag 11 juli 2019


Er zijn 4 wandelaars (+Paul dus 5) en evenzoveel loopsters (4) gestart van de Rieviergronde. Het is voor een paar van ons een intensieve week geweest... heet water over een buik wat resulteert in het dragen van grote onderbroeken, allerminst charmant maar nodig om de wond te ontlasten. Van een ander is manlief op stel en sprong geopereerd en is nu aan het bijkomen van deze nare ervaring. Een van de vaders is met klachten in het ziekenhuis terecht gekomen, hij wacht (zij wachten) nu op de uitslag van de onderzoeken wat hopelijk mee gaat vallen. Er was daardoor genoeg te ventileren en daar is het lopen dan heel goed voor.
De 4 loopsters liepen achter Paul aan, en wat heb ik in onze snelheid allemaal langs zien gaan? Hoenderparklaan, lange Watering waar we net voor het bordje de Zwet rechtsaf over de brug naar de van Luyklaan liepen waar we los werden gelaten door Paul, hij moest eerder terug om voor de laatste keer pilatus les aan de mannen te geven. Daar suisden we verder over de van Luijklaan waar we een lus hebben gemaakt en sloegen net voor de Wippolderlaan af om naar de Bovendijk te lopen. Eenmaal weer in Kwintsheul waren we snel weer aan de Rieviergronde voor ons bakkie koffie.
Op het terras aldaar lagen de kussens al op de tuinstoelen klaar dus binnen of buiten koffie drinken... we hoefden geen keuze te maken, met ons jasje aan was het buiten prima vertoeven.
Met de wandel 4 daagse van Nijmegen voor de deur was er genoeg te bespreken oa over wandelschoenen die wel en niet lekker zitten. as Donderdag starten we aan de Heulweg in Wateringen, hopelijk gaat het dan wat beter met de gastvrouw en hoeft ze geen broekjes meer te lenen van eh?? Tja van wie eigenlijk, wie heeft er van die grote onderbroeken in z'n kast liggen? Broeken van haar man misschien? Zou kunnen, ze heeft tenslotte alleen de bovenkant van deze broek laten zien ;-)).
Dankzij dat de route planner een pingeltje gaf met de vraag of we nu aan het hardlopen zijn (wat een domme vraag eigenlijk, met onze snelheid voelt ie dit toch zeker wel?) kunnen we het grootste gedeelte van onze route toch nog terug lezen. We hebben vanavond zo'n 8 km (7,08 +?km) van onze zolen afgesleten.

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2019