Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagochtend Wandelaars,

Zaterdag 23 september starten we om 10.00 uur bij Mirjam

Verslag van Zaterdag 16 september 2023


Paul liep vanochtend met maar 2 (van de 22) dames richting het Prinsenbos!? Ik vermoed dat de overige 20 dames zich klaar aan het maken waren voor het zwemfeest van vanmiddag. Zwembandjes opblazen en snorkel inspecteren vraagt tenslotte tijd zal hun gedachten zijn geweest. De 2 dames en ene heer liepen van Koraal naar het vernieuwde Prinsenbos, wat is het er mooi en fijn om te lopen.
Binnen het uur en bijna 5 km. later waren we weer terug bij de Koraal. We werden door Cees verwend met koffie, thee en 1 (of 2) heerlijke stuk(ken) vlaai al dan niet met een toefje slagroom. Na de wandeling en het koffiemoment gaan ook wij onze zwemtas voor het zwemfeest van vanmiddag inpakken.
Om 15.00 uur waren we welkom bij het buitenzwembad de Put. Het was prima weer om samen met Clarisse haar 65e verjaardag te vieren. We zijn verwend met koffie, taart, drankjes en hapjes. Tot slot konden wij ons tegoed doen aan BBQ en pizza's. Er was voor elk wat wils.
Diverse van de gasten waren aan het zwemmen en suppen. Het is dat er in deze het natuurbad geen zeilboot zou passen anders had er ongetwijfeld ook gezeild geworden.
Clarisse en Hans bedankt voor het gezellig feestje met een ongedwongen sfeer en wat hebben jullie kinderen en hun vrienden goed voor ons (de gasten) gezorgd.
Afgesproken is dat we as zaterdag in de Meibloem starten, eerst natuurlijk wel wandelen met elkaar maar daarna gaan we de verjaardag van Mirjam vieren tenslotte moeten alle feestjes gevierd worden is ons motto ;-))

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2023