Pauls Loopgroepen

Hallo Donderdagavond loopsters,


Donderdag 11 augustus starten we om 19.30 uur bij Wilma

Verslag van donderdag 4 augustus 2022

Lekker bijtijds stonden de eerste 2 dames bij Lenie voor de deur, zoetjes aan kwamen er meer dames aanlopen. tenslotte vertrokken we met 11 dames.
Waren we net onderweg moesten we weer terug omdat een van ons zo slim was geweest om haar tasje met portemonnee in haar fietsmandje te laten zitten. Achteraf was dit niet zo heel erg want dame nummer 12 kwam er net aan lopen (2 keer raden wie deze dame was?!).
We vertrokken voor de 2e keer maar nu met 12 man (vrouw). De groep splitsten zich op in drie tempo's, ik liep met de gemiddelde dames mee, dit tempo was op mijn lijf geschreven. Tenslotte moet je onder het lopen kunnen praten zegt Paul altijd en dat is niet tegen dovenmans oren verteld. Ik moest nml. voor 2 weken bijpraten en dit in een uur... dan begrijp je dat het lopen een ondergeschoven kindje was.
We liepen richting de Bovendijk langs de Stadsboerderij en verder liepen wij (de middelste groep) de paden waar hondje Bowie ook mocht komen. En zo werd onze lus iets groter naar mijn idee dan de route van de andere dames, we kwamen dan ook iets later aan in de Oostblok, geeft niets zo was de eerst groep al voorzien van koffie, thee en water en werden wij daardoor gelijk op onze wenken bediend. Wat hadden we het weer goed bij Lenie en Piet!
Afgesproken is dat we as donderdag aan de Poeldijkse pad starten.
We mogen van geluk spreken als de mannen woensdagavond nog een kruimel van wat dan ook overhouden voor ons maar ik vrees dat wij de hond in de pot zullen vinden (ohhh arme Bowie) ;-)), we gaan het meemaken in elk geval tot dan, groetjes van El.

Routekaart van 4 augustus

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2022