Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagochtend Wandelaars,


Zaterdag 20 April starten we om 10.00 uur bij Mariëtte

Verslag van Zaterdag 13 april


Na vele afmeldingen vakantie, aan de tuin werken, ik kan vandaag niet, Ik ga taart eten.... waren we toch nog met 8 wandelaars bij Peet en Wilma.
Uitgezwaaid door Peter vertrokken we richting Poeldijk. Wij liepen met zijn drieën richting de stoplichten van de Nieuwe weg. Een van ons bleef op het fietsgedeelte staan en kreeg gezelschap van een dame op de fiets maar zij konden wel samen oversteken en wij kregen een leuke groet van haar 'fijne wandeling' waarop wij antwoorden 'fijne fietstocht en een fijne dag'; zo kan het dus ook.
Wij gingen verder over de Casembroodtlaan waar een stalletje stond met 2 kleine bloemkooltjes. Het waren echte Hollandse en er werd overlegd of het niet te duur was en ja hoor verkocht maar hoe neem je 2 bloemkooltjes mee als je geen tas of zak bij je heb en stokken in je hand? Lenie had de oplossing eerst 1 bloemkooltje in je capuchon van je omgeknoopte jas, dit ging goed daarna de andere er ook maar in met als gevolg dat de jas af en toe wel afzakt ;-))
Geen probleem dan leg je er gewoon weer een nieuwe knoop in?! Zo zijn de bloemkooltjes heel aangekomen aan het Poeldijksepad en wij ook.
De dames van de andere groep zaten al buiten, ook Mariëtte die gezellig op de koffie kwam.
Zoals Wilma al had verklapt kregen wij een heerlijk stuk ouderwets zelfgebakken appeltaart. De appeltaart smaakte heerlijk wat een feestje en misschien toch ter ere van de verkoop van hun huis al zal het best dubbel zijn als je de schitterende en geweldige mooie tuin ziet. Maar je krijg zo'n mooie tuin niet voor niets, dit vergt veel tijd om hem zo mooi te houden. Nu is de tijd aangebroken voor andere leuke dingen: samen genieten van de kleinkinderen, samen lekker lang op vakantie of met hun gezin zonder na te hoeven denken of je de tuin wel zolang achter kan laten. Natuurlijk is het best wel spannend om op zoek te gaan naar een nieuwe stek maar dat komt vast wel goed met jullie.
Ondertussen was het na deze gezellige ochtend weer tijd om deze mooie plek te verlaten. Een van ons ging naar huis met een stuk van de aloe vera plant, dit schijnt heilzaam en verzachtend te zijn. Afgesproken is dat we as zaterdag starten bij Mariette.

afbeelding
afbeelding
© 2024