Pauls Loopgroepen

Hallo zaterdagmiddag loopsters,


Zaterdag 22 februari starten we om 15.30 uur bij Ciska

Verslag van zaterdag 15 februari 2020


We zijn gestart bij de bijna jarige Margret, het werd dus een loopje met een feestelijk tintje.
Paul voegde zich vandaag, door een vervelende knie blessure, bij de 6 (snel)wandelaars. Ook ik was een van de wandelaars, ik heb van de week iets te enthousiast en te haastig gelopen waardoor de spieren rond mijn heupen mij terug hebben gefloten dus maar even een pas op zijn plaats gemaakt. Fijn dat we dan met ons conditie van die dag toch mee te kunnen lopen.
Tijdens het wandelen toverde Paul de elastieken uit z'n rugtas, een leuke (en goede) onderbreking van onze loop. De opdracht was om het elastiek om te doen en dan zo snel mogelijk vooruit lopen wat helemaal niet ging lukken omdat hij aan een ander de opdracht had gegeven om haar dmv het elastiek tegen te houden. Iets gaat hier dan niet helemaal goed maar maakt Paul dit maar eens wijs (Paul = eigenwijs).
De volgende oefening was om de spieren van onze armen en benen te rekken en strekken ook dit werd gedaan met het zelfde elastiek. Daarna liepen we verder de een wandelde wat sneller dan de ander maar iedereen weet waar er koffie geschonken zou worden dus het is goed gekomen.
Uiteindelijk is de afstand van onze wandelroute niet zo heel groot geworden maar onze spieren zijn wel goed aan het werk gezet.
Na een uurtje lopen zaten we met z'n allen aan de koffietafel.
Wat zijn we verwend door het 'gas-stel' van vandaag! Koffie, thee, appeltaart met of zonder slagroom er was voor elk wat wils.
Tussen neus en lippen door (tussen koffie en appeltaart door) is er advies gevraagd over een raadselachtige blessure aan een enkel. Deze blessure moet wel over zijn voordat er in maart ge-wintersport gaat worden pffff.
Na geinformeerd te hebben hoe woensdag, de verjaardag van de gastvrouw, ingevuld gaat worden was haar antwoord: 'bezoek van lieve mensen, eten buiten de deur en 's avonds naar een theatervoorstelling van Kees van Amstel'. Margret dit wordt vast een hele fijne dag, geniet er van.
We gaan elkaar zaterdag zien aan de Bovendijk in Wateringen.


 

afbeelding
afbeelding
© 2020