Pauls Loopgroepen

Hallo Donderdagavond loopsters,


Donderdag 29 augustus starten we om 20.00 uur bij Wilma

Verslag van donderdag 22 augustus 2019


Dit verslag gaat over de 5 wandelaars die een rondje in het Prinsenbos gelopen hebben en de 3 loopsters die een rondje om de Plas van alle Winden èn een rondje om het Prinsenbos gelopen hebben. Het was deze avond prima weer om te lopen uiteindelijk kwamen er wel wat zweetdruppels in onze ogen maar dit is een bewijs dat we een prestatie geleverd hebben.
Onderweg hebben de loopsters wat rek oefeningen gedaan en een paar lantaarnpalen versnellinkjes gelopen en verder recht zoals ie gaat. Tegen het eind van onze loop vroeg er een van ons een beetje benauwd wanneer het eindpunt in het zicht kwam en of we niet te ver van ons koffiepunt aan het afwijken waren. Uiteindelijk bleek dat we 7,5 km gelopen hebben (de waarnemer iets later aangezet) dus prima!
Nadat de eerste loopsters naar binnen gegaan waren om oa de koffiepot aan te zetten bleek dat de overige dames voor een gesloten deur stonden. Dat de deurbel per ongeluk uitgezet was door een van deze dames (of doelbewust ;-)) had de gastvrouw niet door. Nadat we het wel erg lang vonden duren eer dat de overige dames binnen kwamen is de gastvrouw op zoektocht gegaan en ja.... zij zag de overige dames, met grote verschrikte ogen, nog voor de deur staan. Zij stonden te wachten met het idee van 'ze zullen er toch wel een keertje achter komen dat wij er nog niet zijn?'. En ja dat klopte wel alleen heeft dit langer geduurd dan dat zij ingeschat hadden ;-((
Nadat we gezellig koffie gedronken hebben, een aanslag op de schaal met soesjes geleverd hebben, we de nieuwe kleding van de gastvrouw hebben bewonderd, we van het uitzicht hebben genoten, er post (zie onder) onder de toilet deur geschoven werd, we weer gelachen hebben, was het tijd om naar huis te gaan. Afgesproken is dat we as donderdag in Poeldijk starten. Dit zal een van de laatste avondlopen zijn schat ik zo in.

afbeelding  

afbeelding  

afbeelding  

afbeelding
afbeelding
© 2019