Pauls Loopgroepen

Hallo zaterdagmiddag loopsters,


0nze groepsactiviteiten schorten we op tot nader orde ivm het corona virus

Verslag van zaterdag 14 maart 2020


Best een grote opkomst vanmiddag, zou dit komen door die ellendige corona virus die maakt dat er veel niet door kon en mocht gaan? Geen feestjes, geen familiebezoekjes geen sportactiviteiten en ga zo maar nog even door! Het enige waar het wel druk was is in de winkels waar de closet en lang houdbare artikelen uit de schappen verdwenen als sneeuw voor de zon. Gelukkig heb ik een abonnement op de krant en lees ik deze niet op m’n ipad want dan word, bij gebrek aan closet, je billen afvegen een beetje lastig vrees ik.
Hoe dan ook het is zeker nu heel belangrijk om aan onze conditie en gezondheid te werken dus zijn we aan de slag gegaan. De 2 hardloopsters liepen hun eigen rondje en de 13 wandelaars liepen onder begeleiding van Paul die net terug was van 5 dagen skiën.
Al snel splitsten de 13 wandelaars op ieders eigen niveau en Paul pendelde tussen deze groepjes. Wij hebben een rondje de Zwet gelopen met wat oefeningen tussen het lopen door. Na een uur arriveerden we weer op ons startadres en hadden we de koffie wel verdiend vonden wij. Wat ik nu pas besef is dat we wel lekker aan de vers gebakken appeltaart met slagroom hebben gezeten maar we niet hebben gezongen voor de gastvrouw terwijl ze wel afgelopen week jarig is geweest, oeps foutje ;-((
Wat me opviel was dat de waakhond zich koest heeft gehouden en ook dat er eierschillen tussen de plantjes lag wat zorgt voor extra kalk in de grond is ons uitgelegd. Ook zagen we dat de tuin keurig netjes geschoffeld was tenminste... de strook waar we langs moesten om binnen te komen, of de rest van de tuin er ook zo perfect uit zag heb ik niet gecontroleerd. Zal het hier net zo gaan als bij de meeste van ons? Als er bij je gestart word zet je de rommel uit het zicht en veeg je het vuil onder de mat ;-))
We hebben vanmiddag weer heerlijk gelopen en gezellig koffie gedronken. Naar wat nu blijkt lopen we tot nader orde niet met elkaar ivm het corona virus.

afbeelding
afbeelding
© 2020