Pauls Loopgroepen

Hallo zaterdagmiddag loopsters,


Zaterdag 19 oktober starten we om 15.30 uur bij Marian

Verslag van zaterdag 12 oktober 2019


Er viel maar een heel klein beetje nattigheid op weg naar Wateringen maar ondertussen... was ik al aardig nat eer ik bij de Colman van m'n fiets stapte. Nou ja dan maak het ook niet meer uit, je kunt niet meer dan nat zijn.
Met 4 loopsters (inclusief Paul) en 4 wandelaars (zonder stok) zijn we op pad gegaan. Een goede meid is op alles voorbereid dus de brillen lieten we bij de gastheer achter. Het eerste stuk liepen we op de tast maar gaande weg werd het zicht steeds beter ;-)). Wat we onderweg meenden te zien is een hond met regenjasje hierdoor kwam ons gesprek op (je moet kunnen praten onder het lopen) of er voor een hond een halsband is met een paraplu er aan maar toen ik dit plaatje zag (rechts) wist ik dat dat niet nodig is, het baasje kan ook een paraplu boven het hondje houden ;-)).
Het wonder geschiedde ook nu weer.... tijdens het lopen en onze loopoefeningen werd het steeds droger, onze haren wapperden onderweg zelfs nog aardig droog. In totaal hebben we ruim 6 km. gelopen, dit is niet onze langste loop ooit maar toch hebben we na afloop van onze loop onzelf een schouder klopje gegeven.
En toen kwamen de volgende hoogtepunten op tafel.... Koffie en thee werd geserveerd met brownies gebakken door de kleindochter van Nico en Mariƫtte met als 'toetje' advocaat met slagroom. Advocaat omdat we alvast kunnen wennen aan deze lekkernij wat hoort bij het ouder worden. We zouden er over na kunnen denken om voortaan op de Colman te starten. Kleindochter Demi vind bakken leuk en wij vinden haar baksel lekker dus zij blij wij blij!? Bij nader inzien toch maar niet want de nieuwe keuken van Jos en Marian willen we ook nog zien dus as zaterdag starten we in Honselersdijk.
We hebben het geheime recept van brownies Demi kunnen ontfutselen en staat bij onze recepten

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2019