Pauls Loopgroepen

Hallo zaterdagmiddag loopsters,


Zaterdag 14 december starten we om 15.30 uur bij Juliane

Verslag van zaterdag 7 december 2019


Yes, vandaag bootcampen met Jessica, leuk! Wel even een app-je sturen naar de groep dat ze een uurtje vroeger dan gewend aan de Koraal moesten zijn.
Mooi op tijd stonden de 2 Nordicwalkers en 10 bootcampers klaar om met Jessica naar het Prinsenbos te lopen.
Voor de liefhebbers, de harde werkers onder ons, waren er gewichtjes en daar gingen we... actief wandelend naar het Prinsenbos. Onderweg hebben we wat oefeningen gedaan zodat ons spieren alvast konden wennen aan dat wat er straks op ze stond te wachten ;-))
Eenmaal in het bos liepen we over de paden ondertussen hebben we allerlei oefeningen gedaan. Halverwege toverde Jessica dobbelstenen en een blad met opdrachten uit haar hoge hoed en zo konden we lezen wat ons volgende oefening ging worden, leuk en afwisselend zo'n spelelement.
We kregen allerlei opdrachten zoals push-up, planking, jump, sit-ups en veel meer van dit soort termen, hierbij hebben we gebruik gemaakt van de elementen van het bos, van de grote keien en boomstronken die Jessica verspreid in het bos voor ons had klaargelegd ;-))
Ook hebben we gewerkt aan (of tegen) de eventuele kipfilet aan onze armen (trainen van onze triceps).
Terug naar het Koraal hebben een paar van ons nog een stuk hard gelopen en de rest van de groep (snel) gewandeld. Om de bootcamp goed af te sluiten was er bij de koffie gezonde koekjes en (ongezonde) chocolade, de keus was aan jezelf ;-))
Zaterdag starten we weer zoals gewend on 15.30 uur en zien we elkaar bij Juliane in Kwintsheul.

afbeelding

afbeelding 

afbeelding
afbeelding
© 2019