Pauls Loopgroepen

Hallo Zaterdagochtend Wandelaars,


Zaterdag 15 juni starten we om 10.00 uur bij Dineke

Verslag van Zaterdag 8 juni


Vandaag hebben we bij Anke op de Hoederparklaan verzameld, weet je wel daar waar de waakhond de boel in de gaten houd, super veilig dus! Ons kan niets overkomen waren het niet dat de hond zich nu niet liet horen, wat was hier aan de hand? Mond gesnoeid? Batterijtje er uit gehaald? of.... heeft de 'hond' de geest gegeven? Gelukkig 'doen' de vogeltjes het nog wel, zij kwetterden er vrolijk op los.
Met 11 dames zijn we vertrokken, we liepen de Hoenderparklaan af en sloegen af naar de Hooghe Beer en zo kwamen we op de Lange Watering. Loopoefeningen doen we niet aan, zonder Paul komt het er gewoon niet van. Aan het eind van de Lange Watering sloegen we af en liepen we over de brug zo de Zwetzone in. Het verkeersbord met het gegeven dat het fietspad langs de Veilingweg afgesloten was zagen we wel maar dit telde niet voor ons vonden wij en liepen gewoon door. We liepen oa over een leuk maar stekelig paadje, pech voor de dame die vanochtend geen zin had om haar onderpijpen aan dr broek te ritsen, zij zal de stekels wel gevoeld hebben (au). Met overgave (onze handen omhoog) hebben we dit paadje afgelopen en kwamen zo weer op het fietspad uit en liepen richting de koffie.
Het was goed wandelweer, een mooie route. We hebben ruim een uur gelopen en 5 1/2 afgelegd dus een schouderklopje (11 schouderklopjes) hebben we wel verdiend.
Tijd voor een gezellig bakkie, de stoelen werden van diverse kanten aangereikt en toen alle 12 dames (Margret schoof aan) een zetel hadden kon deze pret beginnen. Een kan met water met citroen en ander groen, koffie en thee met daarbij geserveerd eigen gebakken plaat-appel-kruimel-cake, we hadden het weer goed. De gastvrouw heeft haarzelf overtroffen, de cake is (was) een echte aanrader en de bloemen die op allerlei plekken stonden zijn een lust voor onze ogen.
Van een van de dames hoorden we dat zij een kavel hebben gekocht om er een levensloopbestendig huis te laten bouwen Ze blijven in Honselersdijk wonen wel een klein stukje dichter bij het dorp. We hebben op een foto kunnen zien welk soort huis het zal gaan worden. Het idee van het huis is door ons goedgekeurd dus kunnen zij er mee aan de slag ;-))
Er is van de week een kleine Jens geboren en we kregen een berichtje dat er in november een kleindochter word verwacht. Er worden huizen gekocht en verkocht. Nee, het is nooit saai bij ons in de groep. Inmiddels liep de tijd al tegen de klok van 12 uur, hoogste tijd om op onze fiets te stappen. We werden niet door de hond uitgeleiden gedaan maar wel door vele vogeltjes en dat is wel zo fijn! Afgesproken is dat we elkaar as zaterdag in Wateringen gaan zien.

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2024