Pauls Loopgroepen

Hallo zaterdag loopsters,


Zaterdag 28 november starten we om 10 uur bij Anke

Verslag van Zaterdag 21 november 2020


De dag nadat er versoepeling van de corona maatregel bekend is gemaakt verscheen het volgend bericht op onze app:
'Lieve dames, nu de strakke maatregel weer voorbij is, kunnen we zaterdagochtend, in groepjes van vier, goed te onderscheiden door hesjes, met elkaar gaan wandelen, of hardlopen met vier, om tien uur bij ons, na afloop een glaasje water buiten en weer naar huis, wie meld zich aan, we hebben er weer zin in''.
11 Dames hebben zich aangemeld om te komen wandelen en nog 2 dames melden dat zij met hun mannen het pad op zouden gaan.
De 11 dames splitsen zich op en hebben hun best gedaan om de 1 1/2 meter regel aan te houden. Hesje zijn niet gebruikt, we zijn gaan lopen met onze gezonde verstand.
De route ging in grote lijnen langs de speeltuinen daar de buurt waar onze buik-bil en been-spieren aan het werk zijn gezet. Bij deze oefening vielen er enkele van ons behoorlijk door de mand, hier valt nog veel aan te verbeteren ;-((.
Hangend aan toestellen beseften we dat dit dus bedoelt moet worden met hangouderen....
Van deze hangouderen zal de buurt niet zo heel veel overlast hebben gehad ;-)).
Terug bij de Riviergronde kregen we een glaasje water om de spieren te voeden en zijn er wat nieuwtjes uitgewisseld zoals dat er weer een van ons oma gaat worden. Hier valt echt niet tegen aan te breien ;-)). as Zaterdag starten we aan de andere kant van Kwintsheul, op een plek waar afstand houden goed te doen is.

afbeelding
afbeelding
© 2020