Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 22 mei starten we om 20.15 uur bij Paul

Verslag van woensdag 15 mei 2019,


We vertrokken vanavond bij Jan aan de Bovendijk.
Het weer was echt top voor deze tijd van het jaar en het aantal meelopers was redelijk, 4 hardlopers en 5 stokkers. Korte broeken (bij de hardlopers) dus.
Met vieren vertrokken we met Jan Z als loop-leider op de Bovendijk richting Den Haag. Aan het eind bij de kinderboerderij rechtsaf richting de trambaan. Beetje rekken en strekken om vervolgens verder te gaan richting de Schaapweide molen. Je kon zien dat het lekker weer was want er waren veel mensen buiten. Fietsers, wandelaars, skeelers en natuurlijk hardlopers.
Zolang Paul geblesseerd is lopen we meestal een duurloop, ook vanavond dus. Het voordeel daarvan is dat je op een gegeven moment zo lekker in een loop-flow komt dat je zegt: Zo zou ik nog wel een paar uur kunnen lopen. Voor we het wisten liepen we al op de Zwetkade Zuid richting de Bonte Haas. Daar eenmaal aangekomen bleek dat we nog zoveel tijd over hadden dat we een extra lusje richting Boerderij Dichtbij liepen. Daarna richting het Wateringse zwembad om het laatste stuk weer over de Bovendijk te lopen. Andre en Sjaak hadden aangegeven dat ze geen koffie/thee konden meedrinken dus we zaten met een afgeslankt clubje na te praten. Ajax stond al met 3-1 voor dus deze avond was een betere dan die van vorige week. Nederlands kampioen, mooi!!! Toch werd er nog weer teruggekomen op vorige week, Als ze nou………... dan ……. en hadden ze wel in de finale gestaan. Ja zo konden we er nog wel een paar. Ook werden nog extra wetenswaardigheden over de naam Zwinkels aangedragen, die best grappig waren. Vervolgens kwamen er serieuzere berichten over tafel waarmee nog eens duidelijk werd dat gezondheid een groot goed is. Bij het vertrek stelde Paul voor om volgende week in de Heul te vertrekken. Ook volgende week zijn er in ieder geval een aantal op vakantie, maar laten we met de rest afspreken in de Heul. Ga je daar zien!

afbeelding
afbeelding
© 2019