Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 22 januari 2020 starten we om 20.15 uur bij Jos

Verslag van woensdag 15 januari 2020


Vorige week bij Paul werd door een 3-tal lopers aangegeven dat zij de volgende week niet zouden kunnen komen. De verwachting was dan ook dat het deze week een klein clubje zou zijn. Maar wat schetst onze verbazing, 2 van de 3 afzeggers kwamen om verschillende redenen toch opdagen, mooi!
Paul, wiens vader afgelopen zondagmorgen is overleden, was er ook en werd gecondoleerd met het verlies van z’n vader. Zo kwam het dat we met 9 hardlopers en 2 Nordickers van start gingen. Ook vandaag zou de hardloopgroep weer opsplitsen in een groep die wat korter zou lopen en een groep die het uur zou volmaken. Moet wel gezegd worden dat we door alle verhalen wel wat later startten. Wij zouden, zoals vaak eigenlijk, richting het Prinsenbos gaan. Via de industriestraat, achter de watertoren om richting de Zandheuvelweg.
Het was in het begin wat fris maar al snel had iedereen een lekkere mood qua lopen. Een beetje versnellingen richting de Geestweg en daar rechts richting de kleine Achterweg. Daar splitsten de wegen van de 2 groepen. Eén groep ging via kleine achterweg, linksom, via de Grote Achterweg en Hoge Geest weer richting het dorp.
De andere groep ging juist direct richting de Grote Achterweg en vervolgens linea recta naar de Groen v Prinstererstraat. We zijn elkaar dus nog een keer tegen gekomen. We hebben met een lekkere duurloop de tijd volgemaakt en om 21:15 waren we weer terug.
Uiteindelijk hebben net geen uur gelopen, maar een afstand van 8 km is voor een doordeweekse woensdag ver genoeg. Aan de koffie ging het weer over van alles en nog wat. Jos had (eigenlijk al voor wij startten) een mooi filmpje waar een klein kind heel verwonderd keek. Lollo Ferrari zou er jaloers op zijn. Tijdens de koffie had Jos ook een mooi verhaal over het openbaar vervoer.
Verder heb ik niet alles opgeslagen wat er verteld werd, maar het was gezellig om samen te zijn. Volgende week lopen we weer en wel aan het Perenpad, ga jullie daar weer zien!

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2020