Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 30 september starten we om 20.15 uur bij Hasso

Verslag van woensdag 23 september 2020


We vertrokken met 7 hardlopers en 3 stokkers vanaf het Perenpad. De ons door buienradar in het vooruitzicht gestelde hevige regenbui, die kwam er ook. Of die nou om 20.30 of om 20.45 zou komen, hij was hevig en vooral nat, nou is dat meestal zo met regen.
Met de stokkers hadden we ons voorgenomen een flinke route te lopen, maar de luifel bij de makelaar op het plein was een prima schuilplek op dat moment, en werd besloten de route toch maar wat aan te passen om op tijd te zijn voor de koffie en thee. Ons doel via de Ambachtsweg, Erasmusweg, Laan van Wateringsveld kon in de prullenbak. Wij zijn uiteindelijk via de Noordweg met wat straten tussendoor in de nieuwe wijk op de Laan van Wateringsveld terecht gekomen, daarna binnendoor naar de Bovendijk weer richting Perenpad.
Uiteindelijk wat korter, maar wel lekker gelopen met een goed tempo. Wat de hardlopers voor route gelopen hebben, en de afstand is mij niet ter ore gekomen, maar kan nog doorgegeven worden aan onze El, die altijd trouw, de stukjes weer op de site plaatst.
Bij de koffie en thee was het gezelschap in aantal kleiner als bij het vertrek, dit had alles te maken met voorzorg ten aanzien van het weer in alle hevigheid oplaaiende Corona. De leden van onze loopgroep zijn allen scherp in het naleven van de adviezen gegeven door onze deskundigen. Dit onderwerp werd ook aan de koffie en thee nog even doorgesproken hoe wij hier in staan.
Ook het manifesteren van een aantal BNer(t)s vertegenwoordig door Famke Louise, in hoogsteigen persoon bij Eva Jinek. De meningen hierover waren redelijk eenduidig…. Verder is er nog even wat gesproken over zonnepanelen en alles wat er bij hoort.
Onderweg bij de lopers was al besloten dat we volgende week bij Hasso starten, dus Nico die dit ook aangeboden had moet een andere datum invullen. We gaan elkaar weer zien bij Hasso, tot dan. Groet, Jos

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2020