Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavondlopers,


Woensdag 22 mei starten we om 20.00 uur bij Sjaak in Monster

Verslag loopochtend 18 mei 2024


Vanwege de ongunstige weersvoorspellingen voor afgelopen woensdagavond is het besluit genomen om deze avond af te lasten, en te verplaatsen naar zaterdagochtend 18 mei. Omdat de agenda’s meestal al ingevuld zijn was er een kleine groep die op dit tijdstip wel in de gelegenheid waren, dus zijn met 6 wandelaars kunnen vertrekken vanaf het Perenpad. Het weer was fantastisch en de zin om te lopen was ook zoals vanouds weer groots.
Onze route van 6,3 km gemeten en gelopen in iets meer dan uur op de apparatuur van Peet, liep over het Anturiumpad naar het pad langs de Laan van Wateringsveld naar het buitengebied langs de A4, over het bruggetje bij het gemaal van de Hoekpolder richting het volkstuincomplex aan de Eikelenburglaan, waar we overheen zijn gelopen richting Churchillaan, en via de Bovendijk weer richting Perenpad.
Onderweg werden we op de hoogte gesteld over de voortgang en bijbehorende perikelen van de verbouwing van het aangekochte appartement van Andre en Conchita, waarbij duidelijk de sporen van Ral 9010 waarneembaar waren op armen en handen van Andre.
Ook Peet en Wilma staan voor een dergelijk gebeuren, en lijkt het erop dat zij hun verbouwingperikelen goed onder kunnen brengen bij een bedrijf dat hun wensen kan in gaan vullen, dus dat zal wel goed gaan komen.
Net voor dat we op het Perenpad terug waren kwamen we Cisca met de kleinkinderen tegen, die bij Jan en Cis aan het logeren zijn, en ook leuk voor de kleinkinderen om opa Jan tegen te komen op zijn wandeltocht.
Aan de koffie en thee zijn dan toch de reeds aangekochte koeken, bedoeld voor woensdagavond uiteraard, uiteindelijk geland waarvoor ze bedoeld waren. Onder koffie en thee zijn wat lopende zaken besproken, zoals de uiteenlopende intenties van de nieuwe regeringsploeg in wording, over het algemeen is een afwachtende houding aangenomen ten aanzien hiervan.
Ook zijn wat, gelukkig, kleine gezondheidsproblemen, die vooral met leeftijd te maken hebben, we willen het niet, maar toch… Zijn aan het einde nog van een aantal lopers de bloedruk en hartslag gemeten, waarbij René met een advies, al of niet medisch juist onderbouwd, op basis van zijn resultaten naar huis is gegaan, we horen wel op het opgevolgd word, denk van wel. Vanwege streng gehanteerde privacyregels kan dit niet in dit verslag opgenomen worden, maar is René vast wel bereid, op verzoek, dit persoonlijk aan geïnteresseerden mee te delen. Op de app lazen we dat we as woensdag bij Sjaak kunnen starten dus we zien elkaar woensdag in Monster. Tot zover, groet, Jos

afbeelding
afbeelding
© 2024