Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 20 november starten we om 20.15 uur bij Jos

Verslag van woensdag 13 november,


Het was topweer. Heel wat anders dan afgelopen maandag. Toen is er door sommige nog gelopen in een hevige regen, maar zelf heel ervaren wandelaars hebben het wandelen maandag laten zitten en zijn gaan klaverjassen. Maar goed, vandaag was het heerlijk fris weer.
We startten bij Paul vandaan en liepen via de Harteveld- naar de Vijverberglaan. Daar hebben we natuurlijk gerekt en gestrekt. Paul had een nieuwe oefening, in een rij staan, elkaar vasthouden en dan lekker met je benen zwaaien. Vervolgens hebben we de Vijverberglaan al versnellend afgelopen, liepen richting de zwetlaan en, nog steeds versnellend naar de Zwet.
Paul had een hele grote ronde via 't Woudt in gedachte, maar voelde zijn knie een beetje. Besloten werd dat wij een extra lusje maakten en hij alvast richting de Lange Watering liep. Op de v Luiklaan werd besloten dat Paul linea recta naar huis ging terwijl de rest van de groep via de Middenzwet langs ter Laak en de Bovendijk naar de Riviergrondel zouden lopen. Dat was echt een lekkere duurloop. Fris, vochtig, adem zichtbaar in de lucht, windje in de rug, heerlijk! We waren met dat ommetje wel 10 minuten langer bezig.
De stokkers zaten al aan een bakkie en wij schoven lekker aan. De leeftijd die we allen inmiddels hebben zorgt ervoor dat de praat veel over de gezondheid gaat. Pre-scans, bloedprikken, uroloog bezoeken, PSA meten, huisartsen, er wordt geregeld info uitgewisseld. Sjaak gaf aan dat er een man ooit loodvrij tankte omdat z’n vrouw een kitalisator had! Jos gaf aan dat hij geen mop had maar vertelde wel een waar gebeurd verhaal. Leerpuntje daarbij, het maakt niet uit wie er schoonmaakt, als ze er maar goed uitziet.
We hopen dat het volgende week weer zo lekkere loopomstandigheden zullen worden.
We lopen dan bij Jos in Wateringen. Ga je daar weer zien!

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2019