Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 19 juni starten we om 20.15 uur bij Sjeek

Verslag van woensdag 12 juni 2019,


Ik had nog zo gezegd dat ik direct het verslag zou maken van ons hardloopavondje. Nu zit ik in Reusel en moet als de wiedeweerga in de weer om het verslag te schrijven.
We startten bij Hasso en de opkomst van 7 hardlopers en 3 stokkers was prima. Mooi dat Paul er ook weer bij kon zijn. Hij zou rustig aan doen en ons wel laten lopen. De stokkers konden niet echt vertellen hoe zij gelopen zijn dus het bewegende deel van het verslag gaat alleen over de hardlopers. Via de kippestraat zijn we over de Hoge Beer naar de Wollebrand gegaan. Eerst rustig inlopen om vervolgens de eerste van 15 versnellingen op te pakken. Ja weer versnellingen, dat was een tijd geleden. Paul deed er zelf niet aan mee. Lekker weer rond het meertje in de wollebrand. Heerlijk versnellen. Ik merk dat het je goed doet. Terug weer via de Hoge Beer. Paul nam een korte weg terug en de rest ging via de Lange Watering.
Hasso en Juliana hadden weer heerlijk gebak met slagsahne. Top. Ook merk je dat er een trend is in het afslaan van gebak. Niet bij Hans, Jan en Peet, die nemen altijd een 2e stuk. De verhalen gingen weer over van alles en nog wat. Ik hou het verder kort. Volgende week is het bij Sjeekafbeelding
afbeelding
© 2019