Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavondlopers,


Woensdag 10 augustus starten we om 20.00 uur bij Peet aan de Poeldijksepad

Verslag van woensdag 3 augustus 2022


We verzamelde ons aan de Emmesstraat en doordat het zulk mooi weer was waren de meesten met de fiets. 4 stokkers en 4 hardlopers waren gekomen dus dat was een mooi aantal.
Het was best nog warm ongeveer 26 graden dus begonnen we rustig aan. Onze leider Paul was er weer eens niet dus moesten we het zelf maar doen, mijn plan was een ronde van ongeveer 8 km maar daar bleek het toch te warm voor te zijn.
We gingen richting Kwintsheul via de Vogelaar en deden daar halverwege wat oefeningen, vervolgens staken we de Middelbroekweg over en gingen de Vijverberglaan op, een paar hadden het erg warm dus hebben we ook regelmatig gewandeld, onze leider was er toch niet bij dus... Daarna richting de Wollebrand om via de Oostheullaan weer naar Honselersdijk te lopen. Uiteindelijk waren we toch een uur weg en waren de stokkers ook tegelijk met ons thuis, waar die geweest zijn weet ik niet maar ik denk kwa km de zelfde afstand als wij.
Jeanet had de stoelen buiten op de vlonder gezet zodat we lekker buiten konden zitten en dat was zeer aangenaam, we hadden het nog over de 4 daagse want Sjaak was er ook bij en hij vond het geweldig, de gasprijzen was ook weer een onderwerp, de vakantie ervaringen, het aanhoudende mooie weer, de zonsondergangen ook in Naaldwijk, maar ook de vergelijking van God met Johan Cruyff. Al met al mooie gesprekken over van alles en nog wat. Er valt voor de rest niet veel meer mee te delen en volgende week starten we bij Peter en Wilma aan het Poeldijksepad, geniet van het rustige zomerweer en het weekend. Tot volgende week groetjes van mij JZ.

afbeelding
afbeelding
© 2022