Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavondlopers,


Woensdag 12 juni starten we om 20.00 uur bij Jan vd Kn. in Wateringen

Verslag woensdag 5 juni 2024


Mooi. Deze week hebben we verzameld bij René W. te W. Ikzelf moet van ver komen, en soms ben ik een beetje dromerig, en pak ik de verkeerde weg. Zo ook deze keer. In plaats van A4, de A20. Dat is langer, meer verkeerslichten etc. Je mag er na 19:00 – als je auto dat kan – wel 130 rijden. Dát dan weer wel. Afijn, ik was precies op tijd in de Van Goghstraat. We werden ontvangen door Desiree en René. Toch wel weer een aardige groepje Geen kip zonder kop, maar wel een kudde zonder herder, want de herder is op vakantie. Die heeft de smaak van het camperen te pakken. Join de club zou ik zeggen.
Als wandelgroep waren we met 6. En volgens mij de hardlopers met 3 of 4. Ik heb niet precies geteld, omdat ik in aanvang nog niet wist dat ik een beschrijvende taak zou krijgen voor deze happening. Die kreeg ik bij de uitgang toebedeeld. No problem.
Wij hebben het rondje gemaakt Ambachtsweg en daarna richting Uithof. Haarfijn en met chirurgische precisie werd ons door René uitgelegd welke nieuwbouwplannen er in dat gebied nog bestaan. Da’s nie niks kan ik je zeggen. Terug over Poeldijkseweg en – de 6 kilometer aantikkend – na 1 uur en 12 minuten lopen en kletsend over boeken, schrijvers en zeilen aan de koffie. Dat was weer prima in orde allemaal. Fijn geregeld, waarvoor dank!
Natuurlijk hebben wij weer wat wereldse problemen aangekaart. Opgelost nog niet. Maar er speelt heel wat om ons heen. Serieus. Er is veel te veel agressie en onbegrip voor elkaar in de wereld. Daar zijn we het wel over eens. Jammer is dat. Verder ving Ik in de gauwigheid een flard van een gesprek op. Rinus had wél geluid, maar geen beeld. Ik dacht toen dat hij het over een radiotoestel had. Die heeft dat euvel namelijk ook; géén beeld, wél geluid. Maar het bleek een misvatting mijnerzijds. Tsja ‘bemoei je er dan ook niet mee’ zou je zeggen. Sjaak had – zo bleek later – zijn theedoek vergeten (?)
De gevulde koeken waren heerlijk, evenals de schnitt. Want uiteraard heb ik beiden geprobeerd. De komende week gaan we verzamelen aan de Bovendijk bij Jan K. Ijs en weder dienende ben ik er weer bij, alhoewel ik een slag om de arm moet houden, want zit midden in de verhuizing. Groet van mij.

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2024