Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavondlopers,

Woensdag 6 december starten we om 20.00 uur bij Sjaak in Monster

Verslag van Woensdag 29 november 2023


Helaas hebben we afgelopen woensdag (29 november) wegens regen niet gelopen:

afbeelding

Verslag van Woensdag 22 november 2023


Ja 22 november, een belangrijke dag met de verkiezingen, iedereen had gestemd en het was het gesprek van de dag. Wij gingen verzamelen bij Jan en Ciska aan de Bovendijk. Er waren 5 wandelaars en 6 hardlopers dus een leuk clubje.
Ik ging met Cees lopen zonder stokken en Jos, Nico en Jan vd K gingen lopen met stokken, Jan vd K ging wat rustig aan doen samen met de andere 2, Cees en ik deden ons eigen tempo.
We liepen de Bovendijk af naar de oude boerderij (kinderboerderij) waar ook een stem locatie was en vervolgens richting Eikeleburg de begraafplaats en crematie ruimte, daar was het donker en niet veel te beleven, een beetje dooie boel dus, maar snel doorgewandeld naar buitenwijken van Rijswijk, onderweg had Cees vele verhalen over zijn werk en woonperiode van vroeger en dat was een belevenis om te horen, goede tijden en slechte tijden wat herkenbaar is in ieders leven.
Er viel een lichte motregen maar dat stelde niet veel voor gelukkig. Na precies 1 uur wandelen kwamen we weer terug aan de Bovendijk waar ook de andere wandelaars net arriveerde dus snel naar binnen waar Cis de tafel had gedekt met lekkere dingen, wat ik geweldig vind die roomsoezen, ze staan er eigenlijk altijd echt heerlijk.
De hardlopers waren er nog niet en ja als die soezen zo dicht voor je neus staan is het moeilijk om er af te blijven. Jos en ik hadden er al stiekem een paar verorberd en het duurde best lang voor dat de rest er was dus nog maar een paar genomen, toen de rest een beetje breeduit gelegd en niemand had het in de gaten. Al snel kwamen de andere en iedereen was benieuwd naar de voorlopige uitslagen van de verkiezingen met als grote verrassing Geert Wilders aan kop. Verschillende discussies over de uitslag braken los. Ook Andre van Velden kwam op de koffie en vertelde dat nu ook zijn andere teen geopereerd moest worden, echt vervelend.
Toen begon P. over zijn Cruise en hij had zich heel goed ingelezen over het programma met de boot, bijna 3 weken gaat hij op reis en begint in Italiƫ waar hij aan boord stapt van een mega schip met 3 zwembaden, 15 verdiepingen hoog en een snackbar en wel 6000 mensen aan boord met ook gelukkig wel een aantal restaurants.
Ze beginnen in de Tyrreense zee en gaan vervolgens naar de Ironische zee, via Suezkanaal naar de Rode zee, Arabische zee en dan naar de Golf van Oman, heel veel zee en heel veel stops in allerlei plaatsen dus dat word mooi tenminste of er moet er een ziek worden (corona, norovirus, hoofdluis etcetera) maar dat hopen we maar niet, alwel de kans is wel groot met zo'n massa mensen. Ik zou wel van die pillen meenemen.
Cees had ook goed nieuws, ipv nog een half jaar te moeten wachten op zijn operatie aan zijn prostaat kon hij nu nog dit jaar terecht, geweldig Cees, ben je van dat getob af met dat slangetje. Waarschijnlijk gaan we in januari weer iets leuks doen met zijn allen, bv jeu de boules en daarna een etentje, ik weet een tent waar als je met meer dan 10 man komt er een gratis mag dus dat zou mooi zijn. Nou ik vind het wel genoeg zo, volgende week naar Peter en Wilma in de Villa aan het Poeldijkse pad en ik wens jullie een heel fijn weekend. Groetjes van Jan Z.

Route en afstand van de lopers:

afbeelding

Thempo en versnellingen lopers:

afbeelding

 

 

afbeelding
afbeelding
© 2023