Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavondlopers,


Woensdag 27 september starten we om 20.00 uur bij Jan vd Kn.

Verslag van Woensdag 20 september 2023


Naaldwijk was vandaag de startplaats bij Sjaak en Dorothy met 7 hardlopers en 2 wandelaars, na de hevige storm van de laatste dagen was het nu een redelijk mooie avond met best wel hoge temperaturen. Alle hesjes en verlichting moeten weer aan want het word weer snel donker. Wij gingen richting het Prinsenbos; ja dat beruchte bos met honden en omvallende kinderwagens maar gelukkig bedacht Paul zich omdat het eigenlijk al veel te donker was.
We namen de Kleine Achterweg met de eerste versnellingen, wat een huizen staan hier, ongelooflijk, de een nog mooier dan de ander maar wij kunnen het hebben wij zijn niet jaloers en zijn blij met wat wij hebben, wij kunnen nog sporten en dat geeft ook veel voldoening.
Even later op de Grote Achterweg zat er een bocht in de weg dus ook in het fietspad en uit het niets kwam daar een scooter de bocht om, het was goed dat wij achter elkaar liepen anders was het fout gegaan. Op naar de Poelkade met nog meer versnellingen, 1 lantaarnpaal versneld en 1 lantaarnpaal rustig aan, we hebben het geweten wat is die lang en ook hier veel mooie huizen in aanbouw.
Het was toch wel warm na zo'n inspanning en ook de wind was aardig weg, alleen Paul had nog veel last van wind, persoonlijke winden wel te verstaan. Op naar het Woerdblok in een rustig tempo wel een heel eind maar door iedereen volgehouden echt heel goed. We werden ingehaald door een gozer van ongeveer 30 jaar die in rap tempo ons passeerde, dat deden wij vroeger ook bij ouderen maar die ouderen zijn inmiddels dood zo lang geleden was dat wel. Dus als deze jongeman ooit ingehaald word op deze manier als wij nou dan weet je het wel maar zover is het nog niet gelukkig. Even later zaten we in het glazen huis bij Sjaak en werden we verwend met appelgebak met slagroom, heerlijk.
Cees zou ook komen op de koffie maar was nog niet helemaal fit na zijn behandeling aan zijn hartkamer. Hou je taai Cees komt goed neem je tijd, ga lekker zitten El zorgt wel voor je.
Peet vd Z vertelde dat hij mocht stoppen met werken ivm AOW leeftijd en had een kleine afscheidsreceptie gehad maar moest wel zijn werk schoenen inleveren want er was een nieuwe collega aangenomen om zijn plaats in te nemen en die had de zelfde maat schoen.
Er waren heftige discussies over het beleid van Ajax en ook wel over vriendjespolitiek en dat het eigenlijk jammer was dat Marc Overmars weg was na de dick pic foto's naar zijn vrouwelijke collega's te hebben gestuurd, anders was het niet zo uit de handgelopen. Maar daar integendeel gaat het met Feyenoord heel erg goed.
Ik ben weer opa geworden en Hasso waarschijnlijk volgende week, geweldig toch.
Ook de politiek werd besproken en dat blijft ook gecompliceerd, prinsjesdag is geweest met al die hoedjes maar waar prinses Alexia de grootste attractie was met volgens Johan Derksen een lekker kontje, ik kijk meer naar gezichten eigenlijk maar hij is altijd al apart in zijn uitspraken.
We mochten ook nog even in de Camper kijken van Sjaak en Dorothy echt een leuk ding en heel gezellig van binnen met houten schrootjes en verlichting en een huge bed. Nou ik vind het wel genoeg zo, volgende week gaan we naar Wateringen naar Jan en Ciska aan de Bovendijk, fijn weekend allemaal groetjes van mij Jan Z.

Route en afstand wandelaars van woensdag 20 september:

afbeelding

Route en afstand van de lopers:

afbeelding

 

Thempo en versnellingen:

afbeelding

 

afbeelding
afbeelding
© 2023