Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 11 december starten we om 20.15 uur bij Andre (werk) 's-Gravenzandseweg 60a (ergens bij de Hornbach).

Verslag van woensdag 4 december,


Voor dat we startten hoorden we van André dat het met Conchita goed gaat, ze is weer thuis. Het bleek achteraf een virus te zijn die haar evenwichtsorgaan uit evenwicht bracht. Gelukkig dat het allemaal mee lijkt te vallen.
Jos gaf aan dat Goos een lichte operatie heeft ondergaan maar intussen al weer thuis is. Beterschap Goos, we gaan je snel weer zien.
Het was halve maan, stil weer, lekker fris, handschoenenweer voor het 1e kwartiertje, kortom, fantastisch loopweer.
We vertrokken vandaag bij Hans aan de Mijlpaal. Een vijftal hardlopers en 3 stokkers (4 met Clarisse er bij!) startten om kwart over acht voor het wekelijkse uurtje bewegen. Paul liep ook weer mee, al zou hij de versnellingen aan ons laten… Zelf heb ik de groep maar een beetje gevolgd richting de grote stad. Het is me niet helemaal duidelijk waar we precies allemaal gelopen hebben, Paul weet, zo lijkt het, in ieder geval overal de weg. Het tweede deel van de omloop kwam me wel weer zeer bekend voor, daar hebben we 2 weken geleden ook gelopen. Zoals gezegd, het waren de versnellingen die de boventoon voerden vandaag. Een stuk of 8 lantaarnpalen snel, dan weer 2 rustig, weer 8 snel enz. Zo’n serie deden we een aantal keer met een korte periode van rust ertussen. Het was inspannend en toch relaxed aan de andere kant. Met dat frisse weer zie je grote ‘rookpluimen’ uit je mond komen na een beetje inspanning, leuk ook!
Eenmaal weer terug aan de mijlpaal konden we voelen dat we lekker bezig geweest waren, maar we zaten niet helemaal stuk. Bij het rekken en strekken kwam ook Hans v Adrichem aan, hij deed een bakkie mee. Gezellig Hans! Snel aan de koffie met Hans’ mergpijpen en speculaas.
Andre vertelde dat het deze maand echt werkelijkheid wordt, hij gaat definitief stoppen met het (mede)-eigenaarschap van z'n boekhoudbureau. Een nieuwe fase gaat aanbreken. Verhalen gingen verder de ronde over hoe je een waterleiding kan ‘doe het zelven’ en hoe je het beter niet kunt doen, vrachtwagenrijbewijzen voor mannen op leeftijd, tussendoor examens bij bedrijven waar je je vracht komt afleveren, zingen bij een chianti-koor en nog meer zaken passeerde de revue. Het was laat eer we weer naar huis vertrokken. Andre wil het vertrek nog een keer plannen bij z’n (nog) huidige werk aan de 's-Gravenzandseweg. Ik kan er helaas niet bij zijn, jullie veel plezier!

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2019