Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavondlopers,


Woensdag 30 november starten we om 20.00 uur bij Nico

Verslag van woensdag 23 november 2022


De start was bij Villa Ockenenburg aan het Poeldijkse pad, bij Peter en Wilma, ja een groot bord in de tuin met te koop heel goed zichtbaar ook speciaal voor slechtziende maar vooral voor mensen die wat te besteden hebben en van tuinieren houden. Het is ook een prachtig huis wat met veel zorg is gebouwd en een prachtige tuin wat heel veel werk vraag en dat is ook wel de grootste reden om wat anders te zoeken, een goede beslissing en het geeft je leven weer een nieuwe wending met een andere invulling met veel meer vrije tijd.
Ongeveer 10 man was gekomen om lekker te sporten en de sweer was goed iedereen had er zin in. Blijf het zeggen we zijn allemaal op leeftijd maar ook allemaal zo fit als wat en dat komt ook door deze groep die elkaar steunt om er iedere week te zijn met vooral onze Paul als coach. En het is ook nog een goedkope sport, af en toe een paar nieuwe schoenen en ieder jaar een kadootje voor Paul, meestal mag hij een keer gratis eten of een goedkoop tuinzet dus dat valt wel mee.
Oh ja we gingen ook nog lopen richting Poeldijk, in het begin had ik het koud, ja mijn vetlaag is erg schraal dus dan duurt het even maar al snel kwamen de versnellingen en dan komt de warmte vanzelf, inmiddels liepen we op de Madeweg en kreeg Hasso last van zijn knie en werd geadviseerd om rustig aan te doen, wij kregen de opdracht om de Oorberlaan in kleine versnellingen af te lopen, was een heel eind ruim 1 km, ook weer terug en toen naar het ABC bedrijven terrein om vervolgens de nieuwbouw wijk in te gaan waar sommige straten prachtig versierd waren, echt een mooie wijk met prachtige huizen. Even later waren we weer op de startlocatie en gingen lekker bij de openhaard zitten, voetbal was een onderwerp en er was veel koek, boterletter gevulde speculaas, speculaas brokken en dat beruchte water en koffie. Nou echt iets voor mij, kan ik weer vetreserves opbouwen en warm de winter door.
Andre v V gaat eerdaags onder het mes, zijn voet heeft een botuitgroei die weggezaagt moet worden, ja wel een speciale zaag maar is echt waar, hij kan daarna ook voorlopig niet meedoen. Nou ja beter je voet als je neus, heel veel sterkte Andre ook voor Conchita want zij zal het ook wel drukker krijgen met het zusteren.
Paul vertelde nog van de actie met kerststollen, boterletters voor Quintus om de kas te spekken. Voor de rest vertelde Peter dat hij hier en daar aan het kijken was voor eventueel een appartement, ja je moet toch wat naar je zin zien te vinden en dat is best moeilijk.
Nico vertelde dat we volgende week bij hem mochten komen want er stond niets in de agenda.
Dit was wel weer genoeg, groetjes van Jan Z en veel voetbalplezier en een goed weekend.

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2022