Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavond lopers,


Woensdag 12 augustus starten we om 20.15 uur bij Sjaak in Monster

Verslag van woensdag 5 augustus 2020


Verzamelen was deze avond bij mij in Honselersdijk, 6 hardlopers en 3 stokkers waren gekomen op deze prachtige avond om te sporten. Onze leider Paul was op vakantie, hij deed aan huizen ruil met goede vrienden, ik dacht eerst dat het partnerruil was maar dat wilde Gerda niet zei Paul, die vent had een grote snor en daar was ze niet van gediend en dat begrijp ik ook wel.
Wij gingen een duurloop doen dus dat betekend in een tempo het uurtje vol maken, we gingen richting de Uithof waar het altijd heerlijk is om te lopen. Ik had me vergist in de afstand en dat was voor een paar net te ver maar we hebben het wel allemaal gedaan, allemaal kanjers zijn we om op onze leeftijd toch nog even 11,5 km hard te lopen en eenmaal thuis kon ik er niks meer van merken want na een glas water en koffie met koek was iedereen weer ontspannen.
Een van de onderwerpen was toch wel weer het corona virus wat weer op komt zetten, en Sjaak sprak nog over een Belg die 2000 euro had gewonnen met balletje balletje en dat is veel geld, alleen waren de bekers van glas dus dat was niet zo moeilijk.
Hans vd Z. was er ook weer na 4 weken varen en liet foto’s zien van zijn boot diep in de bagger ergens op een wadden eiland in de Oostzee in Duitsland, ja uitbaggeren zijn alleen Nederlanders goed in maar met hoog water kon hij gelukkig weer weg. Verder hadden we onderweg grote huizen gezien met veel kuub inhoud met meestal 2 inwoners, maar dat is de nieuwe trend hoe meer kuub hoe meer aanzien net als bij auto’s.
Jan vd Knaap vertelde dat zijn werk carrière voorbij was en ging genieten van zijn oude dag en ging direct volgend week fietsen door Nederland, veel plezier Jan. Cis mocht ook mee.
Ook andere sporten werden besproken, zoals crossfit, pilatus, yoga, mindfulness, je kan alle kanten op maar dat mindfulness vind ik wel het leukste vooral als je naar buiten gaat en je je moet focussen op ronde vormen. Dit was het wel zo’n beetje, wees voorzichtig met het corona virus houd afstand en zoek geen drukke plekken op want het word spannend de komende tijd.
as Woensdag gaan we weer lekker naar het strand bij Sjaak en Lisette en dan is hopelijk onze leider er ook weer misschien heeft hij wel een snor. Groetjes van Jan Z.

afbeelding
afbeelding
© 2020