Pauls Loopgroepen

Hallo Woensdagavondlopers,


Woensdag 17 april starten we om 15.00 uur bij Nico (zeg maar Goos).

Verslag van Woensdag 10 april 2024


Vandaag gingen we naar Peter en Wilma aan het Poeldijksepad waar direct opviel dat het huis verkocht was onder voorbehoud aan een groenteboer die als hobby heeft snelle auto's en mooie vrouwen, nou dan heeft hij een mooie plek gevonden. Er zullen vele feestjes gegeven worden denk ik, weinig last van buren enz. Maar dat zijn mijn gedachten en ik heb heel veel fantasie dat weten jullie wel.
Maar wij kwamen om te wandelen en hardlopen, er waren wat afzeggingen dus waren er niet meer dan 7, 3 hardlopers en 4 wandelaars. Wij deden een rondje Poeldijk langs de kerk richting ABC terrein en het was heerlijk met de zon, alleen een beetje dunne wind wat soms na een windstil stuk gevoelig was, dus vest open en vest of jas dicht. We hebben uiteindelijk ruim 1 uur gelopen en kwamen aan de 6 km. Eenmaal thuis bij Wilma gingen we lekker buiten zitten op de vlonder met een prachtig uitzicht op de vijver en de tuin, zag er weer schitterend uit met zelfs jonge eendjes in de vijver. Ben benieuwd hoe het er volgend jaar uitziet na een aantal van die sex parties van die Groenteboer met waarschijnlijk veel Grote Bloemkolen. Maar misschien houd hij alleen van sla dan zou het mee kunnen vallen.
Er was nog meer goed nieuws, ook Andre zijn huis staat te koop in Vlaardingen en alleen al met 1 pagina op Facebook liep het storm en zijn er al 2 kijkdagen vol gereserveerd dus dat word cashen.
Ook Paul zijn testen waren positief dus ook geweldig nieuws en kan hij met een (gerust hart) op vakantie.
Ja de huizenmarkt is een uitdaging deze tijd met zoveel mensen die zoekende zijn en soms veel geld op tafel leggen, waar moet dat heen. Alles word uiteindelijk verkocht gelukkig maar.
Het was weer een gezellige middag en we hebben afgesproken, tenminste Nico had het al voorgesteld op de app, dat we volgende week aan de Colman starten. Het word mooi weer dit weekend dus geniet ervan, tot volgende week groetjes van Jan Z.

afbeelding

afbeelding
afbeelding
© 2024