Pauls Loopgroepen

Happen en Trappen 6 april 2014

Zondag 6 april 2014 zijn we gaan Trappen naar onze Happen,

Om 11 uur werden we in de Theetuin De Bongaard in de Lier verwacht
en kregen er koffie met gebak.

Daarna trapten we naar Paviljoen 't Middelpunt in Schipluiden voor ons voorgerecht.
Dit gerecht zag er goed verzorgt uit èn was ook lekker!

We vervolgden onze route en gingen bij eetcafé De Dijk in Maasdijk in de remmen. Waar we zaten was geen geweldige ruimte maar de soep, die in een klein pannetje opgediend werd, smaakten ons goed en daar gaat het tenslotte om.

Na deze 'krachtig' soep hadden we weer genoeg energie om te trappen naar het hoofdgerecht. Dit hoofdgerecht werd opgediend in Grand-cafe restaurant Bij5 in Naaldwijk. Het was werkelijk klasse! Een gezellige ruimte en het eten was heel goed.

Het nagerecht kregen we in Hotel-Restaurant Carlton in Naaldwijk, deze stop hadden we na een paar trappen op onze pendalen al bereikt.
Als afsluiting van deze geslaagde dag hebben we hier ook de verjaardag van Lenie gevierd. Pas nu bleek mij dat zij de hele tocht met een taart (inclusief een groot mes) achterop haar bagagedrager had gefietst. Om die reden hebben we een kop koffie achter het menu geplakt, koffie waar we de taart van Lenie bij geserveerd kregen. Het was heel sportief van de medewerkers van Carlton dat zij de taart voor ons aangesneden hebben, ja ja, de taart hoefde niet eens geschept te worden! En dat we gebruik mochten maken van hun bordjes en vorkjes was meer eigenbelang heb ik het idee. Van slagroomtaart met je handen eten zou Carton niet blij geworden zijn ;-)) Lenie wat goed van je dat je tijdens de fietstocht alle kuiltjes gemeden hebt.

Even nog vermelden dat het gesprek onder de koffie oa ging over hoe handig een groepsapp zou zijn, zo ook geschiede en er word goed gebruik van gemaakt is gebleken.

Tot slot van ons jaarlijks uitje fietste ieder zijn eigen weg terug naar huis.

happen en trappen
fietsen
© November 2015