Pauls Loopgroepen

Weekend 3 t/m 5 april 2009, in Bennekom

Met dank aan Ciska en Margret


Weekendje hardloopgroep 3, 4 en 5 april 2009 Afgelopen weekend zijn we met (bijna)de hele hardloopgroep een weekend naar Bennekom geweest. Iedereen had er volgens mij erg veel in want het overgrote deel was in de namiddag al op de plaats van bestemming. Koffie met cake en daarna aan de wijn en fris en dat alles buiten in de zon. Wat wil een mens nog meer?!

's Avonds hebben we aan de zweedse ballen gezeten en gegeten van kip in dip (depriekip) Nou volgens mij ging je van dat laatste gerecht meer kakelen want we zijn hierna niet meer stil geweest.

De volgende ochtend zijn we gaan hardlopen, dit waren de enige momenten zo bleek later, waarop wij ons mond hielden. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt zijn we gaan klootschieten. Nu dit kun je aan de dames wel overlaten. Ik geloof dat we hierna weer zijn gaan eten.

De zaterdagmiddag hadden we een workshop kaas maken. Gekleed in plastic schorten en haarnetten in het haar, hebben we staan roeren, zeven, persen en weet ik al niet meer met als eindresultaat een mooi rond kaasje. Het kaasproces moet echter thuis voortgezet worden, dus dames denk aan het draaien van je kaas de komende 4 weken!

Van al dat werken krijg je natuurlijk weer trek, op naar de koffie met gebak want Leny was jarig. (of hadden we dat nou 's morgens genomen en hadden we 's midddags appeltaart?) Na een aperitief met heerlijke engelse chocolade zijn we de gourmet gaan voor bereiden.

Ciska en Margret hadden het tot in de puntjes geregeld, we hebben heerlijk gegeten.

Na het eten zijn we een nachtwandeling gaan maken, je moet zulke dagen natuurlijk wel blijven bewegen. Tot in de late uurtjes hebben we rond een vuurkorf gezeten. Ik moet jullie zeggen dat ik vanaf dat moment niet meer precies weet hoe het allemaal gelopen is. Ik weet wel dat er ene Guillaume ineens bij ons zat en dat even later zijn neefjes er ook bij kwamen zitten. Dat we toen we gingen slapen nog even de dag hebben doorgenomen en dat het ineens weer half negen was.

De zondag begon met hardlopen met daarna een heerlijk ontbijtje. Om 11 uur zijn we gaan wandelen met een gids die ons het een en ander vertelde over het kasteel en zijn omgeving. Teruggekomen weer heerlijk aan de koffie met.... Hierna zijn we zo langzamerhand gaan pakken en opruimen.

Ik moet jullie zeggen het was wat mij betreft weer een zeer geslaagd weekend. We hebben met zijn allen ontzettend veel lol gehad, heerlijk gegeten en gedronken en allemaal ons zelf kunnen zijn. Ik bedank hierbij Ciska en Margret voor de organisatie en was super!!!

Hier staan de foto's

© November 2015