Pauls Loopgroepen

Trainingsweekend 10-11 en 12 april 2015, Petten


Met dank aan Paul en Gerda

Het volgend mailtje ontvingen we op 5 april 2015:

Hallo Allemaal, hier dan eindelijk de verlossing, we gaan naar Noord-Holland, het juiste adres is Belkmerweg 10, 1754 GA Burgervlotbrug- Petten. We hebben dan de bungalow Polderzicht met parkeerruimte voor de deur. Op loopafstand van het strand, zon en zee en duinen, dus badpak, bikini of zwemgoed mee en zeker een badlaken om te zonnebaden. Uiteraard is er een ontvangst tijd en dat is 15.00uur. Jullie mogen natuurlijk ook eerder komen maar regel dan iets voor jezelf.
Ons programma begint om 16.15uur met een strandwandeling, verkennen van de omgeving als er dames iets later komen houdt er dan rekening mee dat wij aan het wandelen zijn. Op vrijdag wordt er ongeveer om 18.30uur gegeten en de rest horen jullie daar. Uiteraard dienen jullie nog te regelen wie er met wie mee rijdt en wat ik weet gaan er twee auto’s iets eerder terug zondag vanaf 12.30uur, ons programma loopt dan ook tot de lunch die zondag.

Verslag van het trainingsweekend 10-11 en 12 april 2015, NI HAO!!!

Een weekend Petten met een Chinees thema, Chinees eten, Chinees Memorie, Chinese opdrachten, Tao Chi, Chinese kwis enz. De opdracht was oa een filmpje maken met een China onderwerp. Ja wat ga je dan doen? De achterban werd ingeschakeld en wanneer je Jos om hulp vraagt dan weet je dat hij heel zijn ziel en zaligheid erin gooit en natuurlijk met moppen aan komt zetten! De basis is gelegd maar hoe ga je het op de film zetten? Panty's over je hoofd voor het spleetogeneffect en om onherkenbaar te zijn, de "benen" werden gevlochten of in staarten of knotten gedraaid. Schminken bleek lastig, de lippenstift ging geheel door de panty heen en erop was het geen gezicht, dan maar niet. Er was één Chinese hoed in huis en na wat over en weer "gepik"hadden wij deze weer in ons bezit. De Chinese moppen stonden op papier maar met zo'n panty over je hoofd is het lastig lezen. Je doet je bril onder de panty maar dat is toch ook weer niet alles, dan maar uit je hoofd leren. Voor sommige heel eenvoudig 讓 電影....

Filmpje maken met chinees onderwerp?
Ons plan was om naar het chinees restaurant te gaan in Petten maar helaas pindakaas Uiteindelijk hebben we bij de plaatselijke drogist Chineese 'wonderolie' kunnen scoren. Ons strooptocht door het huis naar de chinese atributen die ergens in huis moest zijn is zonder resultaat gebleven. Na urenlang repeteren is dit het resultaat van ons filmpje. De tweede avond hebben we een memory spel gespeeld. In dit spel zagen we ons eigen woonhuizen voorbij komen. De harde schijf van een van ons... Vrijdagmiddag, wandeling op het strand !!!! wat voor èèn !! eerst mistig daarna zagen we op de dijk de golven. Petra werd wakker gebeld door Sjaak met de vraag of Lizet te wel was aangekomen, Lizette had via de telefoon van Petra het filmpje naar hem gestuurd, niet van haar eigen telefoon. Die lag trouwens beneden. Onder spel was Lizette af en toe de boel aan het saborteren, kaartjes verleggen enz.. Dorothy, lippenstift door panty in de winkel. Marian dacht tot 2x toe dat Mirjam bij haar in het team zat.
Paaltje !!!! Vlak voor school !! Waardoor we het hele dorp 2x gezien hebben om aan de andere kant van het paaltje uit te komen en gratis te parkeren. Toen iedereen binnen was na de mooie wandeling is ons groepje naar boven geslopen.

De wandeling zondagochtend, rustig over de weg gewandeld, we wilde wel op de dijk gaan lopen maar boven gekomen stond er heel veel wind dus lekker beneden in de luwte gelopen. Het was wel heel mooi, daarboven.

Hier nog een ´geniet momentje` van een van ons.... Zondagmorgen tegen de wind in hardlopen door het mulle zand op het strand, ook nog `even` een hele hoge zandberg beklommen en dan als cadeautje daarna bijkomen op een bankje uit de wind in de zon!! Uitzicht over de polder en dan even helemaal niets, stil te!!!! Paul die daarna heel zacht instructie geeft om alle spieren even aan te spannen en daarna weer te ontspannen. Alleen maar genieten…..

onze namen in het Chinees

link naar het memoryspel

Filmpje -1

Fimpje -2

Filmpje -3

 • bagage

  Bagage voor twee dagen (meest eten)

 • Polderzicht

  Boederij Polderzicht

 • strandwandeling

  Strandwandeling, verkennen van de omgeving

 • wandeling

  Wandeling in de Schoorlse Duinen

 • wandeling

  Het was een mooie wandeling

 • wandeling

  We volgden de blauwe pijlen

 • wandeling

  Een wandeling van 10 km

 • foto

  Foto maken van zoveel mogelijk tandenborstels

 • klompen verven

  klompen verven

 • verven

  Druk bezig

 • klompen

  Resultaat verven van klompen

 • thai tsi

  Een workshop thai tsi

Chinese Dames
Chinese tekst
©2020